English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Vil prøve trenerkontraktene i retten
Skrevet av Thomas Myren, 2. oktober 2018, 19:16

Rosenborg vil gjerne ha en rettskraftig dom på at klausulen om å gi Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun sluttpakke for umiddelbar avskjedigelse er gyldig.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Da RBK skrev kontrakt med Kåre Ingebrigtsen, var det et vesentlig poeng for begge parter å regulere en mulig avslutning av avtalen. RBK var innstilt på å gi et betydelig sluttvederlag, mot at Kåre Ingebrigtsen kunne akseptere avtalen. Et forslag med blant annet dette som innhold ble utformet og overlevert Kåre Ingebrigtsens advokat for aksept, og avtalen ble akseptert og signert av begge partene, forteller Ivar Koteng til Adresseavisen.

Ifølge VG fikk Ingebrigtsen ett års etterlønn. I 2016 hadde han 3,8 millioner i skattbar inntekt.

Det er usikkert hvor stor sluttpakke Hoftun fikk. Hjelpetreneren fikk et alternativ om å fortsette i ny stilling i RBK, et tilbud som han avslo.

Like fullt hevder Ingebrigtsen og Hoftun at Rosenborg brøt arbeidsmiljøloven da de måtte gå på dagen 19. juli. Derfor har trenerparet stevnet sin tidligere arbeidsgiver.

- Hovedtrener er øverste leder for den sportslige aktiviteten i RBK. Vi har vurdert at en slik klausul er i klart svar med arbeidsmiljøloven. Dette er det sentrale spørsmålet i saken, og vil bli prøvd for retten. De lærde strides, konstaterer Koteng, som slår fast:

- Rosenborg skal selvsagt ha kontrakter som er juridisk gyldige.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Vil prøve trenerkontraktene i retten» i forumet! Diskutér «Vil prøve trenerkontraktene i retten» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb