English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi kom ikke inn i rytmen
Skrevet av Thomas Myren, 30. september 2018, 22:23

Rosenborg fikk aldri tak på Molde.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

MOLDE (rbkweb.no): - Vi startet ikke kampen godt. Vi kom ikke inn i rytmen i 1. omgang, slik som vi pleier å gjøre. Derfor skiftet vi litt på fasongen på midtbanen i 2. omgang. Vi fikk en ekstra spiss, forklarer Rini Coolen til rbkweb.no etter sitt første serietap.

- 2. omgang var litt bedre. Vi hadde mer ballbesittelse og skapte flere sjanser. Vi hadde ingen i 1. omgang. Vi gjorde alt vi kunne fra benken for å endre kampen.

- Noen ganger var det mulig å score mål, men det var en åpen kamp. Vi kunne ha sluppet inn flere mål. Det var kanskje en fin kamp å se på, men fra sidelinja var det ikke vår beste kamp.

- Dere sleit med å matche intensiteten til Molde?

- Spesielt i 1. omgang. De gangene vi fikk ballen, burde vi ha holdt mer på den. Spilte vi den mot spissene, fikk vi den rett tilbake. Derfor kom vi oss aldri ut av presset.

- Det blir en spennende høst.

- Det var det vi forventet. Du kan tape en kamp som denne, men forhåpentligvis ikke så mange flere. Det er lenge siden vi tapte en kamp i serien. Vi må dessverre akseptere det.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi kom ikke inn i rytmen» i forumet! Diskutér «- Vi kom ikke inn i rytmen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb