English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er godt å score mål igjen!
Skrevet av Thomas Myren, 23. september 2018, 23:23

På svært elegant vis fullførte Alexander Søderlund snuoperasjonen mot Sarpsborg med sitt første seriemål på fire måneder.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er Issam som kommer inn i banen og header ned til meg. Issam er i posisjon som gjør at jeg kan legge tilbake til ham, og da blir de litt lurt. Jeg får ei bra vending og setter ballen opp i hjørnet, smiler Søderlund til rbkweb.no.

- Det var ei meget elegant vending!

- Det var deilig! Det er godt å score mål igjen!

Hans forrige seriemål var mot Brann i mai. I mellomtida har toppscoreren bare puttet mot Odd og Cork i NM og europaligakvalifisering.

- Det har vært litt trått foran mål i det siste, så det gjør selvfølgelig veldig godt. Samtidig har vi vunnet nesten alle kampene, så det har liksom ikke vært noen fare heller. Men det er klart at jeg vil score mer mål enn det jeg har gjort, innrømmer haugalendingen.

- Hva vil si du om 1. omgang?

- Vi kommer ikke helt i gang. Vi får ikke ting til å stemme. Det er dårlig samhandling. De var veldig opptatte av hvordan vi skulle spille og tar oss ut av kampen.

- Hva ble sagt i pausen?

- Vi gjør et par grep: Vi legger om formasjonen, slik at vi får mer tydelige indreløpere og mer gjennombruddskraft med Yanni. Det så vi at hjalp veldig godt.

- Dere brukte likevel ei stund på å utligne.

- Ja da, men vi viser at vi har en sinnssyk spirit i laget. Etter alt som har skjedd i år, klarer vi å stå samlet. Vi klarer å snu det mot Sarpsborg, som er et bra lag. Det er artig å spille fotball med dette laget, som er så samlet.

- Også artig at de Lanlay får et mål.

- Det er fantastisk! Det er en typisk Rosenborg-kontring anno 2015, der Yanni løper gjennom. Dette fortjener han så meget. Han har slitt så mye i år, så det unner jeg ham.

- Det lønner seg å gå rett mot mål!

- Ja, det er bare å starte! Det er det vi trenger!

- Nå leder dere med fire poeng på Brann.

- Det er ikke avgjort. Det er sju kamper igjen og masse poeng å spille om. Vi må stå på og vinne nesten alle kampene. Vi har litt tøffere program enn dem, så de kommer til å ta mange poeng. Vi får bare konsentrere oss om oss sjøl.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er godt å score mål igjen!» i forumet! Diskutér «- Det er godt å score mål igjen!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb