English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det var verdt å gjøre det
Skrevet av Thomas Myren, 20. september 2018, 23:30

Rini Coolen syns Rosenborg lyktes med den nye 4-4-2-diamantformasjonen, sjøl om det ble nok et tap i Glasgow.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er skuffende når du taper på slutten av kampen. Jeg syns vi fortjente litt mer enn det vi fikk i dag, innleder Coolen overfor TV2.

Han valgte å starte med Yann-Erik de Lanlay og Djordje Denic på en nykomponert midtbane med Alexander Søderlund og Issam Jebali på topp.

- Jeg er stolt over guttene fordi vi spilte en fantastisk kamp. Kampplanen fungerte, og de spilte veldig displinert, skryter RBK-treneren.

- Å spille på den måten som vi gjorde her på Celtic Park er ikke enkelt, men guttene gjorde det bra. Jeg er stolt over dem og det de gjorde i dag.

- Det er en helt annen måte å spille på i dag med andre taktiske vurderinger. Vi arbeidet med det og trente litt på det. Måten de gjennomførte det på i dag, var veldig god. Det var ikke godt nok - ellers hadde vi vunnet kampen, men det var verdt å gjøre det.

- Vi må tenke på dette for de kommende kampene også, når vi snakker om på å spille på europeisk nivå. Det er deler av kampen som vi kontrollerer. Vi skaper noen sjanser, og skulle kanskje hatt en straffe.

- Føler du at dere skulle ha hatt straffe?

- Issam er 100 prosent sikker på at det er straffe. Jeg snakket også med dommeren i pausen, og han mente fortsatt at det ikke var straffe etter å ha sett reprise. Så det var kanskje ikke det.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det var verdt å gjøre det» i forumet! Diskutér «- Det var verdt å gjøre det» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb