English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Fortsatt saker å forbedre, som trenger litt mer tid
Skrevet av Thomas Myren, 16. september 2018, 11:39

Rini Coolen håper litt mindre hektisk kampprogram utover høsten skal bidra til bedre Rosenborg-spill.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Mot Vålerenga leder nederlenderen Rosenborg for tolvte gang siden vikaransettelsen for to måneder siden.

- Det har vært spektakulært! Timingen kunne ha blitt litt vanskelig med helt ny spillergruppe og så mange kamper, men jeg syns vi har håndtert det bra. Når jeg sier vi så mener jeg hele støtteapparatet sammen med spillerne og alle rundt klubben. De har ordnet rammer som har fungert bra, skryter Coolen til rbkweb.no.

- Vi utvikler oss fortsatt med tanke på hvordan vi spiller. Vi har fått noen gode resultater og gjør det bra, men fortsatt er det en lang vei å gå. Det er lenge til sesongen er over, så det er mye arbeid å gjøre. Men jeg nyter arbeidet.

- Får du bedre mulighet til å gjøre de grepene som du ønsker i de kommende ukene?

- Det har naturligvis vært veldig mange kamper de siste månedene. Det har ikke vært enkelt å få gjennomført treningsøkter for å arbeide med taktikk mellom kampene.

- Vi har fått snakket litt sammen i garderoben om nye ting og sett på situasjoner fra kampene. Så vi har fått innført noen ting. Men det er fortsatt saker å forbedre, som trenger litt mer tid.

- For eksempel spilte vi i 4-3-3 på to forskjellige måter på trening i går. Vi trente også på 3-5-2-formasjon. Det er to grunner til det: Spillerne må tilpasse seg flere spillestiler som en del av et utviklingsprogram. Og noen ganger må vi spille mot motstandere som spiller i den formasjonen.

- Da må vi vurdere hva vi skal gjøre. Noen ganger kan vi gjøre det før kampen, men noen ganger blir det underveis. Nå har vi tid til å trene og tenke på det. Og spillerne likte det.

- Vi tenker både kortsiktig og langsiktig, ikke minst det å spille kamper på høyere nivå - altså på europeisk nivå.

- Men først skal dere slå Vålerenga!

- Ja, det er hovedfokuset. Skal vi vinne serien, må du utvikle spillestilen, men du må først og fremst vinne kampene. Så la oss fortsette med det i morgen!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Fortsatt saker å forbedre, som trenger litt mer tid» i forumet! Diskutér «- Fortsatt saker å forbedre, som trenger litt mer tid» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb