English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Frysninger nedover ryggen
Skrevet av Thomas Karlsen, 31. august 2018, 20:17

Erlend Reitan får oppleve guttedrømmen med Rosenborg i europeisk gruppespill.MLT675 SKOPJE - VÆRNES (rbkweb.no): - Jeg kjente litt på det i går. Jeg innså hva jeg faktisk er med på. Det var litt frysninger nedover ryggen. Det er veldig stort for meg, innrømmer Reitan på charterflyet hjem etter seieren over Shkendija i europaligakvalifiseringa.

- Jeg har jo sett på Rosenborg i Champions League da jeg var yngre. Det er egentlig ganske surrealistisk at jeg får være med på det. Jeg gleder meg sinnsykt til at det starter!

- Hvilke tanker gjør deg om å få spille?

- Jeg håper jo at jeg får litt tilit, at jeg får sjansen til å vise meg fram. Det er vanskelig å spille én kamp der og én kamp her. Man kommer aldri ordentlig i gang. Jeg håper at jeg får mer spilletid i høst. Det er vel ganske store sjanser for det nå som det blir såpass mye kamper.

- Jeg føler ikke at jeg har fått vist hva som bor i meg ennå. Det irriterer meg litt, men det er en del av gamet.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hva tenker du om europaligagruppa med Celtic, Leipzig og Salzburg?

- Det blir artig å møte Celtic igjen. Det er to Red Bull-lag som helt sikkert er bra. Det blir kult, det er store lag.

- Det er litt spesielt å møte samme lag i e-cup to ganger i én sesong.

- Jeg tror det bare er en fordel. For vi vet hva som møter oss. Vi vet at Celtic er et veldig bra lag. Så det blir tøft.

- Er det likevel litt kjedelig å møte det samme laget?

- Nei, jeg syns det er kult å møte såpass store lag. Det er kult å være på Celtic Park, og det er kult å ha besøk på Lerkendal av dem. Det blir bare artig.

- Vi tapte for Celtic i sommer. Hva skal vi gjøre annerledes denne gang?

- Det er litt vanskelig å si. Jeg syns vi egentlig traff OK i Glasgow; vi fikk det bortemålet. I hjemmekampen syns jeg vi er bra. Eneste som mangler der er at vi får de scoringene som vi trengte. Vi viste at vi kan spille jevnt med Celtic i hvert fall. Så vi får prøve å score mål hjemme, og forhåpentligvis ta med oss poeng i kampene.

- Er dette tre lag som vi har muligheten til å slå?

- På papiret er alt mulig. Vi skal selvfølgelig gå for å prøve å komme oss videre. Så får vi se litt mer på lagene når det nærmer seg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Frysninger nedover ryggen» i forumet! Diskutér «- Frysninger nedover ryggen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb