English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det var nervøst og tøft
Skrevet av Thomas Karlsen, 31. august 2018, 06:51

Jonathan Levi kom seg helskinnet gjennom sin første, hele kvalifisering med Rosenborg.SKOPJE (rbkweb.no): - Etterpå er det veldig deilig, men under kampen var det nervøst og tøft. Jeg syns alle i Rosenborg og Trondheim skal takke André Hansen! smiler Levi lettet.

- Det er ganske utrolig. Jeg har ikke veldig ofte sett at en keeper har tatt to straffer. All ære til ham! Det er ikke bare strafferedningene som han har: Han tar alt og tar det med ro. Vi har Norges beste keeper!

- Vi var kanskje ikke tilstrekkelig gode i begynnelsen, for da fikk de veldig mye sjanser. Men vi visste at det skulle være sånn og at publikum ville være bak dem - i hvert fall i starten.

- Jo lenger matchen går, og jo lenger vi holder nullen, så visste vi at det ville dra ut. Og det var det gjorde. Det er kanskje ikke rettferdig, men vi vinner 2-0 og 5-1 sammenlagt.

- Hvordan er det for deg personlig å spille gruppespill?

- Det er veldig kult! Man har fått spille her, og det fins en stor mulighet for å få spille i gruppespillet òg. Jeg nyter så mye som jeg kan.

- Samtidig vil man vise at man er tilstrekkelig god. Det er dette man strever etter og trener for; å få spille i Europa!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det var nervøst og tøft» i forumet! Diskutér «- Det var nervøst og tøft» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb