English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi må løfte oss betydelig til gruppespillet
Skrevet av Thomas Karlsen, 31. august 2018, 06:50

Even Hovland håper Rosenborg lærer av kampen i Makedonia.SKOPJE (rbkweb.no): - Vi må løfte oss betydelig til gruppespillet og resten av sesongen i Tippeligaen, slår Hovland fast.

- Det er en merkelig kamp. Vi blir presset, og de har noen gode muligheter i tillegg til to straffespark og et annullert mål. Så vi leverer ingen god kamp her i dag. Men vi kommer oss videre takket være André Hansen, som gjør en fantastisk kamp. Så vi må takke ham for at vi går videre i Europa.

- Hva snakket dere om i pausen?

- De får et trykk på oss: De får straffe og skaper noen sjanser som kunne ha gitt dem blod på tann. Men vi må bare fortsette. Vi holdte nullen i 1. omgang sjøl om vi selvfølgelig var litt heldige og hadde en bra keeper.

- Jo lenger kampen går, jo mer sjanser må de ta. Vi vet at vi kommer til å få muligher til å score. Vi var kliniske og fikk to baller bak dem. Det var nok i dag. Men igjen må vi trekke fram André, som gir oss den muligheten.

- Hvem var sist på 1-0-målet?

- Jeg føler i hvert fall sjøl at jeg treffer ballen med tåspissen. Issam skyter vel samtidig, men jeg føler at jeg treffer godt på ballen. Til sjuende og sist er det viktigste at vi får mål. Om det var mitt eller hans får vi avgjøre på video kanskje.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi må løfte oss betydelig til gruppespillet» i forumet! Diskutér «- Vi må løfte oss betydelig til gruppespillet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb