English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg er veldig stolt
Skrevet av Thomas Myren, 30. august 2018, 23:01

André Hansen ble den store Rosenborg-helten med sine to strafferedninger mot Shkendija.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det ble en interessant match som målmann - særlig med to straffer. Til syvende og sist handler det om en lagprestasjon, der man krydrer individuelt. I Rosenborg er det stort sett de fremste guttene som får lov til det, så det er artig å kjenne litt på det sjøl, gliser Hansen til TV2.

Begge redningene kom på stillinga 0-0. Etter 20 minutter fikk han akkurat viftet det lave forsøket fra Besart Ibraimi videre i venstre stolperot. Med et tigersprang til motsatt side reddet han skuddet fra Izair Emini fire minutter etter pause.

- Det ligger forarbeid bak det. Men det er flere straffer jeg har gjort forarbeid på tidligere i karrieren, der man rett og slett ikke kom ned. Jeg rekker ikke å tenke så mye, forteller Rosenborg-keeperen.- Vi vet at det er små marginer på dette nivået, særlig når du kommer i playoff-runden. Det er godt at det bikket i vår favør!

- Du holdt igjen nullen i kvalifiseringskamp.

- Vi møter lag som er presumtivt bedre enn i eliteserien. Da vet både jeg og de andre bak der at det kan skje litt mer. Det gjelder å være klar for det.

- 1. omgang syns jeg var hektisk fra start til slutt, fram til pause. På den andre straffen blir brodden tatt litt ut av dem. De skjønner at i dag er ikke dagen!

- Da blir det litt roligere. Da rekker man å reflektere over det. Jeg er veldig glad, veldig stolt og veldig fornøyd over at vi nok en gang kommer oss inn i et europeisk gruppespill.

- Nå har vi holdt på i fem uker med to kamper i uka. Det er det som er morsomt, og det er det vi ønsker å gjøre hver eneste høst.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er veldig stolt» i forumet! Diskutér «- Jeg er veldig stolt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb