English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi behøvde å være litt heldige
Skrevet av Thomas Myren, 30. august 2018, 22:42

Returkampen mot Shkendija ble langt mer spennende enn det Rini Coolen ønsket.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det ble et veldig flott resultat. Jeg er veldig glad på vegne av klubben, oss alle og spesielt spillerne, slår Coolen fast overfor TV2.

Sjøl om Even Hovland og Tore Reginiussen sørget for at det ble stående 2-0 i protokollen, ble André Hansen den store helten med strafferedning tidlig i hver omgang.

- Motstanderen fikk sjansen to ganger til å score på straffespark. De var strengt dømte, men la oss si det var straffer. Vi behøvde å være litt heldige, men vi har en keeper som kan redde dem, smiler treneren.

- Men samlet når du vinner 3-1 hjemme og 2-0 borte, så fortjener du å gå til neste runde.- Bortemålet på Lerkendal ga Shkendija tro på avansement.

- 1. omgang ble litt sånn som vi trodde den skulle bli. Vi trente litt på det på å ha flere spillere på midtbanen og gi bort med rom på sidene. Guttene tok det til seg og hadde kontroll nesten hele kampen.

- I 2. omgang endret vi litt. Vi spilte litt mer på den andre sida, slik at det ble mer balanse på midtbanen. Vi tok over initativet i løpet av kampen, og det er det man ønsker. Vi hadde også et par sjanser til å score flere mål.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi behøvde å være litt heldige» i forumet! Diskutér «- Vi behøvde å være litt heldige» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb