English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Ansetter trener innen 1. desember
Skrevet av Thomas Myren, 28. august 2018, 21:09

Rosenborg er for alvor i gang med å vurdere ulike motkandidater til Rini Coolen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi skal ha ansatt trener innen 1. desember. Så kan det selvsagt skje tidligere også, forteller Ivar Koteng til Adresseavisen.

På styremøtet i går ble ei bruttoliste med både norske og utenlandske kandidater lagt fram. Vikartrener Coolen står på lista, som nå skal reduseres kraftig.

- Den skal ned til en nettoliste om ikke så lenge, og deretter skal vi begynne å jobbe med konkrete kandidater, forklarer Koteng.

RBK skal allerede ha kontaktet Kasper Hjulmand og Glen Riddersholm om den ledige jobben. I tillegg var Ronald de Boer i møte i Trondheim i juli.

- En trener må minst ha tre felt som han er god på: Han må være fagmann, leder og pedagog. På alle de feltene ønsker vi å bli bedre, sa Koteng da Kåre Ingebrigtsen ble sparket.

Rini Coolen vil gjerne gjøre vikariatet sitt om til fast stilling:

- Ja, selvfølgelig. Det er en toppjobb, og jeg nyter hvert sekund av den for øyeblikket. Det er fantastisk hvis jeg kan fortsette. Men hvis det ikke skjer, så aksepterer jeg beslutninga og går tilbake i rollen som akademisjef, sier nederlenderen til VG.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ansetter trener innen 1. desember» i forumet! Diskutér «Ansetter trener innen 1. desember» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb