English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Velger Denic mot Strømsgodset
Skrevet av Thomas Myren, 25. august 2018, 13:15

Djordje Denic starter for første gang for Rosenborg på søndag.

VS.


- Vi vet hva han er kapabel til: Hvilken type spiller han er, hva vi kan forvente av ham og hvilken erfaring han har fra å spille på midtbanen på høyt nivå andre steder. Det er en stor utfordring for ham å starte i stedet for å komme inn - noe han har gjort et par ganger, men vi er trygge på å bruke ham, slår Rini Coolen fast overfor rbkweb.no.

Serberen ble kjøpt fra Rad i forrige uke og var innbytter både mot Kristiansund og Shkendija.

- Han har samtidig trent med oss og vet hvordan vi spiller. Han kjenner medspillerne, strukturen og systemet. Han kan tilpasse seg ulike roller på midtbanen. Nå gir vi ham muligheten til å spille. Vi har ingen betenkeligheter med det. Vi får se hvordan det går i morgen, kommenterer Coolen.

- Tror du at han kan vise seg fram allerede i sin første kamp fra start?

- Man vet aldri. Det er veldig viktig at han utfører oppgavene sine og det vi ber ham om. Som alle de andre spillerne har han frihet til å vise seg fram på beste vis. Det blir litt spesielt for ham siden at det er første gang i startoppstillinga på hjemmebane. Men han er klar. Ellers hadde vi ikke valgt ham.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Denic erstatter Marius Lundemo, som måtte gi seg i 2. omgang på torsdag. Han mistet det meste av vårsesongen på grunn av operasjon for idrettsbrokk, og lysken er ennå ikke 100 prosent.

- Vi har hatt en prat med ham i forbindelse de siste kampene: Når kan gi ham litt hvile? Han har kommet tilbake fra skade og spilt så mange kamper. Sjøl da vi hadde tenkt å gi ham hvile, har han spilt - og gjort det veldig bra. Nå er det på tide å gi ham hvile, mener treneren.

- Men han er bra nok til å være på benken. Så han er klar til å komme inn, sjøl om det nå er klokt å starte med noen som er friskere.

Også Anders Trondsen har vært plaget med lysken i hele sommer. Han trente ikke i dag og står over sin andre kamp denne uka.

- Vi bestemte allerede for et par dager siden at han ikke skulle fokusere på kampen i morgen. Fokus er på kampen på torsdag, og jeg tror det skal gå bra, forteller Coolen.

- Hva med resten? Er de klare for ny kamp?

- Ja. Alle kamper er viktige for oss. I øyeblikket tenker vi ikke på kampen på torsdag. Det blir først etter i morgen. Kampen i morgen er den viktigste kampen for oss nå. Vi arbeider fra kamp til kamp. Hovedfokuset vårt er definitivt morgen kveld.

- I forrige seriekamp mot Kristiansund trengte dere 45 minutter på å komme i gang. Mot Strømsgodset må dere være med fra start av?

- I den kampen hadde vi noen utfordringer, som vi fikk rettet på i pausen. Jeg syns at vi startet forrige hjemmekamp veldig bra. Planen er å gjøre det samme i morgen. Å begynne bra, gjør ting enklere!

Avspark på Lerkendal er klokka 18. Max sender kampen.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Even Hovland - Tore Reginiussen - Birger Meling

Mike Jensen - Djordje Denic - Anders Konradsen

Jonathan Levi - Nicklas Bendtner - Issam Jebali


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Velger Denic mot Strømsgodset» i forumet! Diskutér «Velger Denic mot Strømsgodset» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb