English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi styrer midten bra
Skrevet av Thomas Myren, 4. august 2018, 21:30

Anders Trondsen liker å kontrollere midtbanen sammen med Marius Lundemo.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi spilte mye sammen på U21-landslaget, så det er ikke helt nytt at vi spiller ved siden av hverandre. Vi har gjort det i mange kamper tidligere på yngre landslag, så jeg kjente ham godt fra før jeg kom hit. Så det er ikke noe problem, smiler Trondsen til rbkweb.no.

- Hvordan syns du det fungerer med snudd midtbane?

- Vi styrer midten bra. Det passer alle oss på midten å gjøre det sånn. Vi er gode fotballspillere, og jo mer ball vi får, jo oftere får vi vist det fram.

- Det ligner litt mer på rollen som jeg hadde i Sarpsborg og som jeg har hatt på landslaget. Den passer meg bra.

- Fortell om målet ditt!

- Jeg hadde faktisk ikke tenkt å skyte, men så hører jeg Lundemo på siden av meg roper at jeg skal skyte. Da tenker jeg at jeg får prøve. Jeg fikk et ålreit treff, og ballen sneik seg inn.

- Hvordan oppsummerer du kampen?

- Jeg føler at vi har god kontroll fra start av. Vi har mye ball og skaper mye sjanser. Det kunne fort ha vært både 3-0 og 4-0 etter 1. omgang. Det er kjipt at vi ikke setter de sjansene, fordi det blir litt skummelt ved et par anledninger. Vi vet at Ranheim er gode på kontringer, og de får noen av dem.

- Dere var likevel ganske effektive da dere plutselig ledet 2-0.

- Ja, da utnyttet vi sjansene bra. Det er det vi har lyst til hele tida: At man går for 2-0 og 3-0 når man får 1-0. Jeg føler at vi klarer det ganske bra.

- Men etterpå har vi tre muligheter alene med keeper, som kunne ha blitt utnyttet litt bedre. I stedet kommer Ranheim et par ganger alene med keeper. Den ene lykkes de med, og den andre gangen redder Hansen oss.

- Hva har du å si om 2. omgang?

- Ranheim kommer litt mer inn i kampen - i hvert fall i starten. Men så lenge at vi klarte å holde hodet kaldt og spilte, visste vi at det kom til å løsne etter hvert. Og det syns jeg det gjør også.

- Jeg føler at vi egentlig har kjempegod kontroll hele kampen. I 2. omgang skaper vi ikke så mye, men vi har veldig god kontroll. Og så får vi 3-1-scoringa. Etterpå holder vi bare på ballen og koser oss.

- Det er ei stund siden forrige overbevisende seier.

- Det ser lysere ut nå. Vi satser på at det fortsetter.

- Det var en fin start på høstsesongen i serien.

- Ja, veldig. Men vi har hatt sånne kamper tidligere i år - også mot Molde spilte vi veldig bra fotball. Nå må vi prøve å finne denne formen i hver kamp. Så skal det bli moro utover.

- Hva tenker du om det som venter dere i Cork?

- Jeg har hørt at det er god atmosfære der. Og det er et ganske ålreit lag. Jeg kjenner jo Sander Berge, og Genk sleit der borte. Så jeg vet at det blir en tett og tøff kamp.

- Derfor er det en fordel å kunne avgjøre hjemme?

- Ja, men vi går selvfølgelig for å vinne der borte òg. Hvis vi vinner begge kampene, spiller det ingen rolle om det er borte eller hjemme.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi styrer midten bra» i forumet! Diskutér «- Vi styrer midten bra» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb