English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Vurderer endringer på laget
Skrevet av Thomas Myren, 28. juli 2018, 18:01

Rini Coolen spekulerer på hvilke grep han skal gjøre foran returoppgjøret med Celtic.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
- Jeg har ikke bestemt meg. Denne gang har vi litt bedre tid til å tenke oss om; om vi skal spille med samme lag eller om vi bør gjøre forandringer, innleder Coolen til rbkweb.no etter treninga i dag.

- Vi må også se på hvordan spillerne føler seg. Vi må tenke på kampene som kommer etterpå. Men hovedfokuset er naturligvis på den førstkommende mot Celtic.

Spørsmålet er hvor mange valgmuligheter den nye treneren faktisk har. På midtbanen er alternativene få. Alexander Søderlund er naturligvis et alternativ både med og uten Nicklas Bendtner på banen. Dessuten kom Alex Gersbach inn som venstreving i sluttminuttene i Glasgow.

I tillegg er Erik Botheim snart tilbake etter G19-EM og påfølgende kvalifiseringskamp til U20-VM, der han scoret det første målet i 3-0-seieren over England på torsdag.

- Han har fri i dag og i morgen. Han blir med resten av laget fra mandag, bekrefter Coolen.

Matthias Vilhjalmsson var endelig tilbake på banen som innbytter mot Valur etter ti måneder ute med korsbåndskade. Men islendingen er ennå ikke klar for å starte kamper.

- Jeg syns det er veldig fint å ha ham med igjen. Han er en veldig viktig person i gruppa og spillertroppen med sine fotballkvaliteter. Men vi må forstå at han har vært skadet og har bygd seg opp, kommenterer Coolen.

- Men hvis han kan bidra på slutten av kampen, slik som sist han kom inn, vi vil definitivt prøve å utnytte det. Samtidig vet vi at han ikke kan spille særlig mye lenger allerede nå.

- Hvis vi bruker ham, betyr det at vi har behov for at han gjør noe spesielt på slutten. La oss håpe på det, fordi det betyr at vi fortsatt henger med i racet (sammenlagt). Men vi kan ikke forlange mer av ham ennå.

Anders Konradsen skadet kneet mot Vålerenga og trener fortsatt alternativt.

- Han har et treningsprogram. Han er inne på rett spor, men trenger tid. Han er likevel ikke ute så lenge. Jeg vil ikke snakke om dager, men kanskje heller to uker. Det kan skje litt fortere eller litt senere.

- Jeg hadde en velig fin prat med ham og de andre skadde spillerne i går. Vi ønsker dem tilbake så snart som mulig, men vi kan ikke forsere noe og ta risiko med spillerne. Vi snakker med det medisinske støtteapparatet, men spillerne må føle at de får den tida som de trenger på å komme tilbake. I stedet for å komme tilbake og bli skadet umiddelbart igjen.

Yann-Erik de Lanlay måtte gi seg på treninga tirsdag i forrige uke. Han var egentlig forventet å være tilbake i disse dager etter den nye lyskestrekken, men rogalendingen trenger mer tid.

- Jeg snakket også med ham om at han må høre på kroppen sin. Vi må se dag for dag, kommenterer Coolen.

- Han er fortsatt et stykke unna?

- Situasjonen er litt vanskelig. Vi må finne ut mer. Det er urettferdig å anslå hvor mange uker. Vi snakker med ham hver dag og vil ikke presse ham. Men han ønsker å være tilbake så snart som mulig.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Vurderer endringer på laget» i forumet! Diskutér «Vurderer endringer på laget» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb