English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Problemet er at vi blir lave
Skrevet av Thomas Myren, 26. juli 2018, 12:01

Mike Jensen og Rosenborg-midtbanen sleit mer og mer utover kampen mot Celtic.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

GLASGOW (rbkweb.no): - Jeg syns at resultatet er litt dumt. 2-1 hadde helt sikkert vært en hel del bedre. Så det var litt synd, sier Jensen.

- Hva har du å si om 1. omgang?

- Den syns jeg er riktig god, den første halvtimen spesielt. Da er vi ikke like lave. De gangene som vi får plukket opp ballen har vi lettere med å komme ut.

- Problemet er at vi blir lave. Det er sånn sett OK i perioder, men når vi har kontroll på ballen, har vi langt fram til oppspillspunktene - for eksempel opp til Nicklas. Hvis jeg, Trondsen eller Marius har ballen på midten, har vi lang vei til målet og opp til Nicklas.

- Vi må se om vi kan komme litt mer ut av det trykket. Det tror jeg det vil bli fokus på. Vi må kikke litt på det.

- Når vi står kompakte og ligger godt - nesten i komfortsonen - er vi tette på hverandre. Vi føler oss trygge defensivt. Men vi må også framover. Ellers blir det for tøft. Vi kan ikke stå sånn en hel kamp.

- Men alt i alt syns jeg at (håndteringa av) den mentale utfordringen, fokuset, arbeidsinnsatsen og lagånden - måten vi står sammen på - er helt perfekt.

- Guttene skal ha skryt. Det var smil og lave skuldre. Folk koset seg selv om det var tøft. Vi gjorde et forsøk, men vi var ikke helt skarpe nok. Vi var ikke gode nok med ballen til å spille på nivå med Celtic i dag.

- Hva blir viktigst på hjemmebane?

- Det viktigste er at vi tør å angripe. Nå er det på hjemme på Lerkendal. Vi har bruk for all støtte og Lerkendal i ryggen. Det er viktig at fansen møter opp og støtter oss.

- Vi må se om vi kan få åpnet kamp litt mer opp for vår del. Sånn at det ikke blir sånn at Celtic får kontrollere possession. Vi må stresse dem litt mer. Vi må få skapt litt muligheter.

- Vi kommer til å gjøre et forsøk. Vi kommer med tro, engasjement og innsats.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Problemet er at vi blir lave» i forumet! Diskutér «- Problemet er at vi blir lave» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb