English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi burde ha holdt ledelsen til pause
Skrevet av Thomas Myren, 26. juli 2018, 00:30

Rini Coolen fikk ikke den Rosenborg-debuten som han drømte om mot Celtic.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

GLASGOW (rbkweb.no): - Vi burde ha holdt ledelsen til pause. Å få et mål i mot rett før pause var på et dårlig tidspunkt, konstaterer Coolen.

- Vi kunne også ha startet bedre i 2. omgang. Fordi samme situasjon kom etter to-tre minutter. Da lå vi under 2-0. Så tidspunktene for målene - to minutter før og to minutter etter pause - er noe vi må forbedre.

- Etterpå gir vi vekk et mål på grunn av ei feilpasning. Motstanderen har kvalitet nok til å score, og sånn er fotball: Det er et spill som består av feil.

- 3-1-målet var veldig ødeleggende?

- Ja, det blir ikke enkelt. Likevel syns jeg at spillerne tar seg sammen. De fortsetter å forsvare seg veldig bra. Det var noen heldige øyeblikk og gode redninger fra vår keeper.

- Vi fikk noen friske bein på banen for å prøve å komme inn i kampen. Vi skapte noen anledninger for å skape sjanser, men vi skapte ikke nok sjanser.

- Hvor skuffende er det at dere sleit med å skape sjanser den siste timen?

- Når man leder 1-0, prøver man å skape anledninger til å score det andre målet. Det var det vi gjorde. Gjennomføringa må derimot bli bedre.

- Så det er mye vi kan forbedre. Likevel må vi erkjenne at det var en tøff motstander i dag. De spilte på et annet nivå.

- Hvordan fungerte den delvis nye taktikken?

- Organiseringa var veldig god. Celtic spilte slik som vi ville at de skulle spille, og vi skapte noen anledninger og kontringsmuligheter.

- Vi hadde bestemt oss for å spille litt annerledes på midtbanen med Mike foran. Vi ønsket å spille med to vinger, én spiss og en offensiv midtbanespiller for å skape sjanser. For du kan ikke bare komme hit for å forsvare seg.

- Neste uke har vi hjemmekamp. Vi vil prøve alt for å klare å gå til neste runde. Å gi opp er utelukket. Vi spiller hjemme og forventer hjelp fra supporterne våre - som alltid. Vi får se. Men vi gir ikke opp!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi burde ha holdt ledelsen til pause» i forumet! Diskutér «- Vi burde ha holdt ledelsen til pause» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb