English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- For enkelt
Skrevet av Thomas Karlsen, 12. juli 2018, 00:54

André Hansen likte ikke at Eidur Sigurbjörnsson fikk komme alene foran mål og avgjøre i favør Valur på slutten av kampen.REYKJAVIK (rbkweb.no): - Det er en dødball og Søder header ut. De slår en lang ball mot bakre stolpe, som Trondsen akkurat ikke får headet vekk. De slår inn foran mål, der det står en Valur-spiller alene, som helst ikke skal gjøre det. Det blir for enkelt, syns Hansen.

- De hadde også en stor sjanse med skudd i stanga. Så de var ikke helt ufarlige.

- De var ikke det, men stort sett skaper de sjanser og situasjoner enten direkte på dødball eller på andreball etter dødball; at de vinner igjen ballen og trykker til.

- Det er det som skjer på sjansen også med heading ut i returrommet, der han får stå og fyre av. Han treffer bra, men heldigvis gikk den ikke inn. Men vi taper 1-0 til slutt uansett.

- Hvor skuffende er det?

- Jeg er skuffet over prestasjonen. 1-0-tap i seg sjøl er ikke noen krise. Det er fullt mulig å score flere mål enn Valur på Lerkendal og slå ut Valur. Det har jeg stor tro på at vi skal gjøre.

- Men etter noen gode prestasjoner og framskritt i den hjemlige serien er det skuffende at vi detter tilbake til gamle synder.

- Det er vanskelig å bygge selvtillit og få en god stim når slike drypp kommer såpass tett.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- For enkelt» i forumet! Diskutér «- For enkelt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb