English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi er massive når vi kommer
Skrevet av Thomas Myren, 7. juli 2018, 21:19

Rosenborg er for alvor tilbake på vinnersporet.

- Jeg syns vi er gode. Ikke minst er det kontrollert. Vi skaper målsjanser og fortsetter litt med det som vi har gjort i de to siste kampene, innleder Kåre Ingebrigtsen overfor rbkweb.no etter å ha slått Tromsø.

- Når vi kommer framover er det stor fart. Vi er massive når vi kommer. Vi er litt uheldige som ikke scorer flere mål tidligere. Jeg syns vi er på riktig vei. Det ser bra ut.

- Det ble litt spennende på slutten likevel.

- Ja, det gjør det. De har én målsjanse, og den scorer de på. Men så blir det litt tryggere, for de visste ikke hvordan de skulle score et andre mål. Det er bare synd at vi ikke setter en av de siste kontringene og punkterer kampen. For vi hadde muligheter.

- Unødvendige baklengsmål på slutten vil bli skummelt i europacupen.

- Ja, men vi slipper inn mål i fotball. Vi har fått kjeft for at vi ikke angriper med nok folk. Det ble 2-1, men det burde ha vært 4-1. Når vi er på Island tror jeg at vi er litt strammere i fisken.

- Botheim fikk starte i serien for første gang.

- Vi har hatt litt dårlig samvittighet for at han ikke har fått sjansen tidligere. Nå passet det bra, så nå fikk han muligheten.

- Han fikk vist seg fram. Det var noen som hadde hørt om han før og mange flere nå. Han er en bra spiller, som vi kommer til å høre mer fra. Det er en ung kar som har hatt veldig utvikling.

- Dere byttet ut Bendtner ved pause.

- Det var litt føre var. Han kjente litt stivhet i lysken, og da tok vi ham bare av.

- Er det noe han har slitt med?

- Nei, det var noe som kom i dag. Vi har trent ganske hardt, og han har jobbet hardt. Det var nok mer en overbelastning. Så da valgte vi å sette ham på "krakken".

- Nå legger dere litt press på Brann i morgen.

- Ja, men det viktigste er å ha fokus på oss sjøl.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «-  Vi er massive når vi kommer» i forumet! Diskutér «- Vi er massive når vi kommer» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb