English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rasmussen solgt til Empoli
Skrevet av Thomas Myren, 5. juli 2018, 16:39

Jacob Rasmussen rakk aldri å spille seg til fast plass i Rosenborg før nye og større oppgaver nå venter i Italia.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Empoli vil ha Rasmussen (04.07.18)

- Det er et sterkt signal om at det ofte skjer ting når du kommer til Rosenborg, konstaterer Stig Inge Bjørnebye overfor Adresseavisen.

Empoli er nå tilbake i Serie A og skal ha betalt svært godt for å sikre seg Rasmussen.

- Det var ikke enkelt for oss. Det er dårlig timing. Vi har en del skader og kunne definitivt ha hatt bruk for ham nå, innrømmer Bjørnebye.

Rosenborg forsøkte derfor å utsette avskjeden med den danske U21-landslagsspilleren til om to uker, når det norske overgangsvinduet åpner.

- Du kan ikke velge når du vil selge eller kjøpe. Vi må forholde oss til vinduet og vinduet der er åpent. En del av forhandlingene var at vi ønsket å beholde ham til vårt vindu åpner, men det var ikke mulig. Det er "gi og ta" i slike forhandlinger, kommenterer Bjørnebye.

Etter å ha vært reserve i debutsesongen etter å ha blitt kjøpt fra tyske St. Pauli, ble Jacob Rasmussen i år forfremmet som nytt førstevalg i midtforsvaret.

Men gleden var dessverre kortvarig: Han ble vraket da Even Hovland ble kjøpt etter tre serierunder. Etterpå har Rasmussen først og fremst vikariert på midtbanen - seinest i Sandefjord, som ble hans siste og 33. kamp for Rosenborg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rasmussen solgt til Empoli» i forumet! Diskutér «Rasmussen solgt til Empoli» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb