English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Alle syns det var artig å spille framoverrettet fotball!
Skrevet av Thomas Myren, 25. juni 2018, 19:52

Anders Konradsen er strålende fornøyd med hvordan Rosenborg framsto mot Vålerenga.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg syns vi ser avslappede og fine ut. Vi spiller ballen i de riktige rommene og har masse løp inn i boksen. Vi får trykk på Vålerenga. Det så ut som om vi koset oss. Alle syns det var artig å spille framoverrettet fotball! smiler Konradsen til rbkweb.no.

- Du var sjøl framoverrettet på målet ditt.

- Ja, det var rett fram. Det var selvfølgelig veldig deilig å få den såpass tidlig som vi gjorde. For det setter tonen for resten av omgangen.

- Fortell om situasjonen du scoret på.

- Det er Nicklas som tar ned ballen. Jeg vet at når han står med ballen foran backfireren, så er det bare å hive seg på et løp, for sannsynligvis får du en mulighet. Jeg får ballen, kjører ei luke på backen og treffer kjempegodt. Det var godt å se den i kassa!

- Det er et bevis på hva Rosenborg kan få med deg som indreløper?

- Ja, det er det. Det er min favorittposisjon, og der skal jeg spille framover.

- Dere fikk også 2-0, og da var mye gjort.

- Vi kunne kanskje også fått tre-fire mål før pause, men vi var fornøyde med to. Når Nicklas setter 3-0, vet vi at seieren er i boks.

- Vi legger oss kanskje litt nedpå, men vi har farligheter på slutten. Vålerenga skaper ingenting. Så alt i alt var det veldig bra gjennomført.

- Fokuset på angrepsspill på trening ga resultat?

- Den treningsuka som vi har hatt etter at vi ble samlet etter ferien, har vært den desidert beste som vi har hatt i hele år. Det er selvfølgelig veldig bra, men kanskje også litt rart. Det setter ting i perspektiv i forhold til hva vi har surret med så langt i år. Holder vi det på dette nivået framover, blir det artig resten av sesongen.

- Nå venter to seriekamper før det blir fullt fokus på mesterligakvalifisering. Det blir en litt annen periode i sesongen.

- Vi har vanligvis brukt å heve oss akkurat i denne perioden som vi går inn i nå. Vi trives når banene begynner å bli veldig fine rundt omkring og når det står ting på spill. Vi vet at det blir mye kamper og mye som avgjøres nå. Vi kommer til å se bedre ut enn før ferien.

- Du måtte gi deg med skade på slutten.

- Jeg tror det går greit. Jeg fikk meg en trykk på innsida av kneet. Det er kanskje en liten strekk på leddbåndet. Det er fryktelig ømt akkurat nå, men jeg tror det skal gå fint.

- Du tror du er tilbake mot Sandefjord?

- Ja, det håper jeg og tror. Det kjennes ikke som om det var noe som røyk. Jeg tror bare at det var en kraftig smell. Så det går seg forhåpentligvis til.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Alle syns det var artig å spille framoverrettet fotball!» i forumet! Diskutér «- Alle syns det var artig å spille framoverrettet fotball!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb