English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Ønsker å få ballen mer i mellomrommet
Skrevet av Thomas Myren, 17. juni 2018, 15:44

Rosenborg sliter med å bruke indreløperne riktig.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Når vi får i gang maskineriet ordentlig, blir det mye lettere å finne oss indreløpere også. Når det butter litt i mot, kan jeg og Mike bli litt utålmodige og kommer ned og henter ballen, innrømmer Anders Trondsen overfor rbkweb.no.

- Når spillet sitter mer og mer, får vi ballen mye mer i mellomrom. Det flyter litt mer. Mot Lillestrøm og Haugesund var vi veldig mye involverte til å være indreløpere.

- Mot Brann var det litt tilbake til at vi ble løpende veldig mye i mellom. Det tar veldig mye på kreftene. Når man først vinner ballen, er det ikke alltid at beina vil gjøre det som hodet vil.

- Men jeg føler at vi er på rett vei. Vi vet at vi er gode fotballspillere. Det er det ingen som helst tvil om. Jeg har spilt såpass lenge på øverste nivå i Norge at jeg vet at jeg tar nivået veldig greit. Så jeg tror det skal bli bare bedre og bedre framover. Jeg tror det skal bli bra.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ønsker å få ballen mer i mellomrommet» i forumet! Diskutér «Ønsker å få ballen mer i mellomrommet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb