English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi må gå i oss sjøl og se på det som vi leverer om dagen
Skrevet av Thomas Myren, 11. juni 2018, 21:26

Tore Reginiussen misliker sterkt at Rosenborg står med to strake tap i serien.

- Jeg bekymrer meg generelt veldig lite i fotball, men det er klart at vi er misfornøyde med noe av det som vi driver med for tida. Såpass ærlige må vi være, sier Reginiussen til Max.

- Samtidig vet vi at vi har hatt tøffe perioder før. Det er en kultur for å vinne i Trondheim og i Rosenborg, og den må vi hente fram igjen.

- Jeg tror vi alle sammen må gå i oss sjøl og se på det som vi leverer om dagen. Isolert sett er det en tøff bortekamp mot Tromsø, men likevel ser vi at det er ting i spillet vårt som ikke flyter.

- Du scoret, men det var fort glemt etter kampen?

- Det betydde ikke all verden. Det var kjedelig. Vi leverer ikke all verdens til kamp, men likevel har vi mange potensielle muligheter. Vi har en del farlige kontringer, som kunne ha blitt sjanser, men vi slurver for mye og skusler dem vekk.

- Dere hang ikke med på 2-0-målet.

- I 2. omgang flytter vi litt høyere og står oppe med litt flere folk. Så vi blir litt mer sårbare defensivt. All honnør - for det er et fint angrep, men det skal vi klare å forsvare oss bedre i mot.

- Er det deilig med ferie eller ville du helst ha spilt kamp igjen snart?

- For min egen del er jeg veldig glad for at det er en liten pause nå. Det har vært ekstremt tett den siste tida - også med landslaget, så jeg kjenner at det begynner å bli et litt slapt batteri. Det skal bli godt å få ladet det opp.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi må gå i oss sjøl og se på det som vi leverer om dagen» i forumet! Diskutér «- Vi må gå i oss sjøl og se på det som vi leverer om dagen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb