English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Bekymrer meg
Skrevet av Thomas Myren, 11. juni 2018, 21:15

Rosenborg sviktet i angrep mot Tromsø.

- Vi scorer for lite mål i dag, og det bekymrer meg, innrømmer Kåre Ingebrigtsen overfor Max.

- Vi fikk muligheter i dag, men vi tok dem ikke. Vi burde og kunne ha scoret langt flere mål enn det ene. Men det blir en del dårlige valg og ikke minst slurv.

- Vi var fryktelig mye inne i boksen og kom mye rundt i de posisjonene som vi ønsker, men så velger vi rett og slett feil foran mål. Ikke minst har vi for dårlig kvalitet på innleggene og de siste pasningene.

- Vi er fryktelig upresise på siste tredjedel av banen. Vi har masse muligheter både mot etablert forsvar og på overganger. Vi kan spille fri hverandre på blankt mål, men vi velger feil. Vi er upresise når vi kommer gjennom, og da blir vi straffet i dag mot Tromsø.

- Vi gjør dårlige valg i overtall og spiller ballen bak hverandre. Levi og Mike er på vei gjennom, men ballen går bak dem. Det er litt urytmisk. Vi får ikke flyten i spillet.

- Vi slår innlegg bak mål. Vi kunne ha funnet Nicklas på blankt mål, men gjør det ikke. Vi velger noe annet. Det må vi få rettet på.

- Vi gjennomfører egentlig en bra bortematch. Tromsø er bedre enn oss det første kvarteret i 1. og 2. omgang, men resten har vi bra kontroll på. Vi velger bort tre poeng i dag på dårlige valg og slurv.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Bekymrer meg» i forumet! Diskutér «- Bekymrer meg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb