English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Må se om det rekker helt til Russland
Skrevet av Thomas Myren, 2. juni 2018, 13:49

Mike Jensen er spent foran det endelige VM-uttaket til Danmark.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Både Rosenborg-kapteinen og Nicklas Bendtner ble med videre da bruttotroppen ble redusert fra 35 til 27 spillere forrige søndag. I løpet av søndag blir den endelige troppen på 23 spillere tatt ut.

Bendtner står over privatlandskampen i Sverige i kveld. Gitt at prognosene for at han blir kvitt lyskeskaden i tide stemmer, er spissen et klart valg. Det er mer usikkert om klubbkameraten får være med.

- Det er vanskelig å sette prosenter på det. Jeg holder bare fokus på å gjøre som jeg har gjort de seneste gangene, noe som jo har medført at jeg er blitt uttatt, påpeker Jensen til bold.dk.

Åge Hareide har sagt at han ønsker å ta med seks midtbanespillere til VM. Trolig kjemper Jensen først og fremst med Lukas Lerager (Bordeaux) og Michael Krohn-Dehli (Deportivo La Coruña). Sistnevnte starter i Stockholm som erstatter for Christian Eriksen, som venter på familieforøkelse.

- Jeg tar de tingene som trenerne sier til meg og forsøker å bidra med så mye som mulig. Jeg forsøker å gjøre det så godt for laget som jeg kan. Så må vi se om det rekker helt til Russland, kommenterer Jensen.

Han kan ikke regne med mye spilletid i VM om han får være med.

- Jeg har sittet en del på benken når jeg har vært med landslaget. Men jeg vet selv fra Rosenborg hvor fett det er når man løper og kjemper inne på banen, at det sitter en lagkamerat ute på benken og både vil deg det beste og samtidig er klar til at ta over, hvis man ikke har dagen eller blir skadet, smiler Mike Jensen.

Avspark for Sverige - Danmark er klokka 19.45. TV2 Zebra viser kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Må se om det rekker helt til Russland» i forumet! Diskutér «- Må se om det rekker helt til Russland» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb