English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Alle har lyst til å spille cupfinale
Skrevet av Thomas Karlsen, 31. mai 2018, 00:03

Rosenborg ønsker å bli trippelmester for første gang.Mesterskjoldet ble hentet hjem i april, og etter straffeseieren over Odd har RBK både serie- og norgesmesterskap i sikte.

- Cupen er definitivt viktig. Vi har spilt noen cupfinaler i det siste, men vi var der ikke i fjor. Det er klart at vi har lyst til å være der. Men alle har lyst til å spille cupfinale, så det blir tøft. Nå er vi i kvartfinalen, og så får vi se, kommenterer Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

- Hvordan var spenningsnivået ditt under straffekonken?

- Det er løgn å si at jeg er helt rolig. Men da er det helt opp til hver enkelt å gjøre det som de skal. Da har vi (trenerne) ikke så voldsomt stor påvirkning. I dag var guttene kjempefokuserte og tok ordentlig bra straffer.

- Men det er klart at det er et mareritt å stå der når vi holder på så lenge som vi gjør!

- Hvilken vurdering gjorde du på forhånd med valget av Østbø?

- Arild har fortjent å stå. Han har stått i cupen, og det passet bra å hvile André med litt småskavanker. Vi er kjempehappy med at det til slutt ble Arild som ble helten.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Han hadde både opp- og nedturer i løpet av kampen.

- På begge skuddene blir det returer som de scorer på, så det er kjempeålreit for Arild å ta den siste straffen. For det er litt urettferdig overfor ham at vi bare bruker ham i cupkampene. Det er klart at det er vanskelig bare å omstille til match når det er så sjeldent.

- Han sier sjøl at han er veldig kamprusten.

- Det er klart at han blir det. Og det er mitt ansvar. Det å være kamprusten på dette nivået blir litt uggent. Så vi får spille litt mer med ham.

- Hva syns du om kampen?

- Den siste timen i dag er vi ordentlig gode. Vi får oss et sjokk og klarer ikke å komme oss før det har gått et kvarter til 20 minutter i 1. omgang. Men så kommer vi oss til hektene og styrer resten.

- Det er smått utrolig at vi ikke scorer flere mål i andreomgangen. Jeg har en ålreit følelse etter kampen. At vi kommer oss videre er viktig. Og jeg syns det er veldig fortjent.

- Nå er det kamppause, og det er vel godt fordi Rosenborg er på stålet for tida.

- Ja, vi så det. Vi måtte ut med både Konradsen og Trondsen i dag med noen greier på baksida av låret. Nå trenger vi denne pausen. Vi trenger å få litt ro og trent i rolige former for både å få energi og ikke minst for å få folk på beina igjen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Alle har lyst til å spille cupfinale» i forumet! Diskutér «- Alle har lyst til å spille cupfinale» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb