English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg blir stående for lenge
Skrevet av Thomas Myren, 28. mai 2018, 00:23

André Hansen var misfornøyd med egen inngripen på seiersmålet til Brann.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg blir stående for lenge og vurdere om jeg skal gå eller ikke. Da blir det åpning bak meg. Jeg skulle ha tatt vurderinga raskere enn det jeg gjør, innrømmer Hansen overfor rbkweb.no.

Peter Orry Larsen fullførte den raske snuoperasjonen til bortelaget med heading i høy bue over Rosenborg-keeperen på innkast.

- Enten skulle jeg ha gått ut, eller så skulle jeg ha lukket igjen luka bak meg ved å ta et skritt bakover. Da kunne jeg stått der og plukket ballen, innser Hansen.

- Når jeg først velger, gjør jeg det før seint. Det er typisk at jeg blir stående på halvdistanse. Og det er mitt ansvar. Det er min vurdering.

- Hvordan opplevde du utligninga noen minutter tidligere?

- Vi kommer på etterskudd og stenger sikten for meg. Jeg ser ikke ballen, og det er vanskelig å få gjort noe med skuddet.

- Når (Fredrik) Haugen får lagt ballen på venstrefoten, stormer seks mann ut på ham. Det skal de for så vidt gjøre for å prøve å blokke skuddet. Men det skal stå en der, sånn at han ikke kan legge ballen til rette på 17-18 meter og være skuddklar uten å ha press.

- Det blir en følgefeil på en måte: Vi markerer ikke ut Haugen på innkastet. Han får skutt mens vi stormer ut. Jeg prøvde å finne en åpning, men når jeg først ser ballen, har den gått forbi meg. Å se hvit ball mot hvit drakt er ikke lett.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hvor skuffende er det at dere ga fra dere ledelsen så fort?

- Uten at vi hadde storspilt, fikk vi 1-0 i en tett og tøff batalje. Det er synd at vi gir ledelsen vekk på den måten som vi gjør med to innkast og to altfor enkle mål. Skal de komme tilbake i kampen, får de heller spille oss ut og være bedre enn oss. Men det er ikke der de tar oss. De tar oss på to innkast.

- Det var vanskelig for dere å utligne.

- Det er en vanskelig kamp å komme tilbake i. Det er lite målsjanser fram til vi scorer. Så får de innkastene sine ikke så lenge etterpå.

- De er sterke defensivt. Det er ikke akkurat lett å få åpnet dem på slutten. Så blir det en del stopp i spillet. Det blir ikke noe rytme. Nick måtte ut, og Tore måtte ned med hodeskade. Vi kommer til et bra skuddforsøk fra Levi på frisparket, og så var det et offside-/onsidemål.

- Men vi kan spille bedre enn det vi gjør og skape mer enn det vi gjør. Vi må være en bedre Rosenborg-utgave.

- Kampen ble sånn som Brann ønsket.

- Selvfølgelig. De får spilt en del ball i 1. omgang. Vi blir løpende i mellom og bruker mye krefter uten at det blir direkte farlig. Men vi får ikke brukt kreftene offensivt fordi vi bruker dem på å løpe i mellom.

- Når de får scoret såpass tidlig etter vårt mål, blir det et slag i trynet. Det var mye som buttet litt i mot i dag.

- Hva tenker du om fortsettelsen?

- Vi er seks poeng bak, så vi får bare jobbe på. Vi gir oss ikke! Det er ikke umulig. Vi skal til Bergen. Vi vinner der, tar vi igjen tre poeng.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg blir stående for lenge» i forumet! Diskutér «- Jeg blir stående for lenge» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb