English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi er egentlig et ganske bra fotballag
Skrevet av Thomas Myren, 21. mai 2018, 20:02

Pinseutflukten til Haugesund ble mer strevsom enn ønskelig, men Kåre Ingebrigtsen og Rosenborg reiser hjem med tre nye poeng.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det blir sånn når vi får en mann utvist. Jeg er mest fornøyd med den første timen, da er vi veldig, veldig gode. Det er betryggende. Så vi kan fortsatt si at vi vant fortjent, innleder Ingebrigtsen til Eurosport.

- Vi har bedre struktur både offensivt og defensivt, og vi finner hverandre bedre. Vi er òg kvikkere til beins - og ikke minst i hodet. Da er vi egentlig et ganske bra fotballag.

- Hvor mye preget det røde kortet kampen?

- På slutten gjør det jo det. Men de første fem-ti minuttene med ti mann har vi egentlig bra kontroll. Så blir vi slitne, og de pumper ballen inn. Vi klarer heller ikke å holde på ballen.

- Hva syns du om de gule kortene til Rasmussen?

- Jeg vet ikke. Jeg verken ser eller husker den første episoden. Dommeren dømmer det han ser. Da får vi bare forholde oss til det.

- Jeg legger likevel merke til at vi har en del straffer som vi ikke har fått og en del kort i mot som ikke har blitt gule eller røde. Men Davy Wathne sier at det utligner seg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi er egentlig et ganske bra fotballag» i forumet! Diskutér «- Vi er egentlig et ganske bra fotballag» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb