English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ikke noe å si om det er én eller to mann!
Skrevet av Thomas Myren, 16. mai 2018, 21:30

Pål André Helland smatt mellom Simen Rafn og Simen Kind Mikalsen og avgjorde festen mot Lillestrøm etter én time.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Endelig vender vi spillet med tempo. Jeg får satt fart mot backen. Når han rygger, er det mye bedre vilkår for meg å dra meg forbi. Da har det egentlig ikke noe å si om det er én eller to mann! blunker Helland til rbkweb.no.

- Hvis jeg gjør ting med fart og timing og samtidig har ro til å se hvor åpninga blir, så blir det farlig. Og det er deilig!

- Vi har etterlyst dette i år. Vi har fått justert indreløperne litt, noe som gjør at vi kantene oftere blir satt opp for å utfordre backen med fart.

- Samtidig ønsker dere nå klassisk 4-3-3 med to rene vinger.

- Vi har prøvd litt forskjellig med vekslende hell. Det fungerte mot Molde, men det har lugget litt i andre kamper. Vi mister en del i kontringsfasen når vi ikke har to kantspillere som truer bakrom.

- Når vi gjør det (truer bakrom), blir samtidig rommene bedre for indreløperne. Vi har sett i de siste kampene at både Trondsen og Mike har kommet mer til avslutning enn det de nesten har gjort i hele år. Det er bra!

- Når de (indreløperne) har ball, er det enklere for oss kantene å stikke inn i bakrom og få den alene med keeper. Det er et godt, gammelt kjønnshår unna at jeg er alene med keeper et par ganger i dag.

- Jeg syns dette er er godt steg i riktig retning, men det er også deilig å vite at det ikke er en maksprestasjon. Så vi har mer å gå på.

- Deilig å innfri på 16. mai?

- Ja, det er det. Nå slipper jeg å gå i toget og skjemmes etter noter. Det er fryktelig flaut. Da har jeg heller lyst til å være hjemme og ligge under dyna, for jeg skjemmes sånn.

- Nå som vi vinner 3-0, skal jeg være rak i ryggen og trille barnevogna for første gang. Det gleder jeg meg til!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ikke noe å si om det er én eller to mann!» i forumet! Diskutér «- Ikke noe å si om det er én eller to mann!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb