English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Må avansere uten landslagsspillere
Skrevet av Thomas Myren, 9. mai 2018, 21:30

Rosenborg er nødt til å stille med redusert mannskap mot Odd i 4. runde i cupen.Trøsten får være det ble hjemmekamp. Oppgjøret på Lerkendal blir spilt 30. eller 31. mai.

Til tross for en rekke landskamper i perioden har e-cupdeltakerne Rosenborg, Sarpsborg og Lillestrøm sjøl ønske om å spille sine kamper i neste NM-runde to uker tidligere enn resten, som skal i aksjon 13. juni.

Norge spiller på Island 2. juni, mens Danmark for lengst er i gang med VM-forberedelsene og møter Sverige samme dag. Det er stor sannsynlighet for at Tore Reginiussen, Birger Meling, Mike Jensen og Nicklas Bendtner blir tatt ut slik som sist. Muligens blir det enda flere fravær.

Sverige møter Malta i kvalifiseringa til U21-EM 7. juni, så Jonathan Levi er trolig tilgjengelig mot Odd. U21-landslagene til Norge, Danmark og Bosnia-Hercegovina fortsetter kvaliken først i september. Det er uklart om de tenker å spille privatlandskamper i juni.

Hele trekninga:

Lillestrøm - Brann
Strømsgodset - Ranheim
Ullensaker/Kisa - Bryne
Rosenborg - Odd
Mjøndalen - Haugesund
Bodø/Glimt - vinner Hødd - Kristiansund
Start - vinner HamKam - Sarpsborg
Tromsø - Vålerenga


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Må avansere uten landslagsspillere» i forumet! Diskutér «Må avansere uten landslagsspillere» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb