English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ingen trodde det skulle gå rett til himmels
Skrevet av Thomas Myren, 16. april 2018, 21:20

Rosenborg maktet ikke å følge opp med storspill i Bodø.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er ikke noen vakker fotballmatch, men i dag handlet det om å få med seg de tre poengene, sier Kåre Ingebrigtsen til Max.

- Sist Rosenborg vant her oppi trente jeg Bodø/Glimt. Det har alltid vært tøft å komme hit. Stort sett er det få mål i disse matchene, for det er to lag som nuller ut hverandre. Og det var det i dag òg. Heldigvis scorer vi på dødball og får avgjort det til vår fordel.

- Syns du at dere greide å bygge videre på det dere gjorde mot Molde?

- Nei, det gjør vi ikke. Det blir en helt annerledes kamp. Vi er fryktelig upresise i dag. Det er for få initiativer bak Bodø/Glimt. I andreomgangen hadde vi muligheter til det, men vi er fryktelig upresise med ballen. Når vi vinner ballen og får spilt gjennom presseledd, så gikk den neste pasningen 90 prosent av gangene utover kaikanten! Så vi må hjem og kjøre noen pasningsøvelser, slik at vi får det i gang igjen.

- Lignet det mer på de tre første kampene?

- Det var ingen som trodde det skulle gå rett til himmels. Det er et Bodø/Glimt-lag som i starten av matchen ikke bød opp til dans. De gjorde det vanskelig og kom fram først da vi scoret.

- Vi trodde at hvis vi satte oss bak og fikk overganger, så skulle vi ha store muligheter. Men vi utnyttet ikke overgangene. Så det ble ikke noen fantastisk match. Men det er tre poeng som gjelder.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ingen trodde det skulle gå rett til himmels» i forumet! Diskutér «- Ingen trodde det skulle gå rett til himmels» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb