English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Artig å være ordentlig trener igjen
Skrevet av Thomas Myren, 14. april 2018, 19:09

Trond Henriksen ledet RBK2 til 3-0-seier over Brumunddal i serieåpninga.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Etter å ha vært toppspillerutvikler i Rosenborg fra 2013 til i fjor, er backlegenden nå tilbake på trenerbenken.

- Det er artig! Det tar jævla mye mer tid i helger, ettermiddager og kvelder, men det å være ordentlig trener igjen er jævla artig. Spesielt for unge, fremadstormende spillere, som du vet og føler at du kan tilføre et eller annet, smiler Henriksen til rbkweb.no.

- Jeg har vært med såpass mange spillere hele veien opp at jeg vet hva som kreves. Det kan jeg fortelle dem, og det skal jeg prøve å lære dem. Men det er hele tida de sjøl som må ta grovjobben. Vi er bare verktøy.

- Det er ingenting som er artigere enn å sitte på tribunen og se på spillere - slik som Erlend (Reitan) - som debuterer. Det er belønninga for oss som holder på med fremadstormende ungdom - ikke minst trøndere, da er det enda bedre!

- Hva gjorde dere bra mot Brumunddal i dag?

- Jeg syns generelt at vi er et bedre lag enn dem. Vi burde ha punktert kampen mye tidligere - egentlig i 1. omgang. Vi har en litt svak periode i starten av 2. omgang, men så kommer vi igjen.

- Vi ligger egentlig bare og venter på (den andre) goalen. Vi setter innpå noen friske krefter og gjør om litt. Da var bare snakk om å få 2-0, for da gir de opp. Om målet kom etter 30 eller 80 minutter hadde egentlig ikke så mye å si, for de hang i tauene ganske lenge.

- Vi startet med ganske mange A-spillere, så tre poeng syns jeg var fullt fortjent. Jeg telte nesten ikke én målsjanse til dem heller. De hadde ikke noen skudd på mål egentlig. Likevel kan du få et skitmål i mot når du ligger og fører en kamp sånn.

- Erik Botheim scoret alle tre målene.

- Supert! Det er som jeg sier til Erik: Han må være "på" hele tida. Han må bare finne seg i at han er der han er nå. Det eneste du kan gjøre for å ta steget videre, er å overbevise når du spiller kamper på andrelaget. Han må stå på knallhardt på trening og vise seg fram i de kampene han spiller for oss.

- Nå er det en cupkamp der det sikkert blir muligheter, og så må han bare gjøre så godt han kan. Det er klart at han har tøff konkurranse.

- Besim Serbecic og Malte Amundsen spilte begge sin første obligatoriske kamp for RBK.

- De er også veldig konsentrerte. Besim er voksen i duellene og gjør knapt en feil der. Han er en pasningsspiller. Når han spiller gjennom, slår han ballen gjennom ledd med den farten som skal til. For den skal forbi tre-fire stykker. Han har også fin variasjon mellom korte og lange pasninger. Han er voksen til å være såpass ung.

- Malte har en veldig god spilleforståelse. Han spilte òg en treningskamp forrige lørdag. Da spilte han indreløper, som han aldri hadde spilt før, men han taklet det fint. Så han er taktisk klok og en god fotballspiller. Jeg syns også han står fram.

- Jeg syns likevel det bare skulle mangle at de gjør det. Vi må kreve det av guttene når de er her. For de er der de er av én grunn: Fordi hovedtreneren ikke finner dem gode nok per dags dato til spille. Da er det bare én ting å gjøre, og det er å jobbe steinhardt på trening og vise seg fram på de kampene som de får spille.

- Hvordan syns du vinteren har vært for treningsgruppe di?

- Vinteren har vært veldig fin. De har spilt godt med ganske god motstand og fått brynt seg bra. Målet i år er å få fram best mulig fotballspillere, for vi har fire-fem skikkelig spennende spillere.

- Laget skal kunne klare seg i divisjonen. Vi skal vinne kamper med reint juniorlag, noe vi ikke har klart tidligere. Målsettinga mi er at vi både som spillere og som lag skal klare oss. Vi er på vei dit. Så får vi se når spiller med reint juniorlag.

Kampfakta

RBK23-0Brummunddal
Erik Botheim 5, 81, 84

Lørdag 14. april 2018 16:00
3. divisjon avdeling 5, Salmar-banen
150 tilskuere

RBK2 [4-3-3]
Arild Østbø - Erlend Reitan (Robin Lorentzen 46), Besim Serbecic, Torbjørn Heggem, Malte Amundsen - Morten Konradsen (Brede Frøysa 66), Tobias Bjørnebye, Mikael Johnsen - Filip Brattbakk (Teodor Haltvik 66), Erik Botheim (Patrick Strand 86), Emil Konradsen Ceide

Gult kort RBK: Morten Konradsen og Patrick Stand

Ubenyttet reserve: Rasmus Sandberg, Sondre Skogen og Robert Williams


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Artig å være ordentlig trener igjen» i forumet! Diskutér «- Artig å være ordentlig trener igjen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb