English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Første cupmøte med Trygg/Lade
Skrevet av Thomas Myren, 6. april 2018, 17:06

Rosenborg reiser til Lade-halvøya i Trondheim i 1. runde av norgesmesterskapet.Trolig blir kampen torsdag 19. april spilt klokka 18 på den klassiske "krøllgressbanen" på Lade idrettsanlegg, som nå har fått sponsornavnet OBOS kunstgressbane. Det er i hvert fall hjemmebanen til Trygg/Lade i 4. divisjon avdeling 1.

Steffen Iversen tok over som trener for motstanderen i vinter, og mannskapet til spisshelten imponerte i NM-kvalifiseringa med 5-1 over Heimdal etter ekstraomganger og 3-0 over Tillerbyen.

- Vi er lag med unge lovende spillere hvor mange har vært innom junioravdelingen til RBK tidligere. Også fra Strindheim har vi hentet spillere. Vi er unge og lovende, forteller Iversen til Adresseavisen.

Det er altså første gang at Rosenborg er satt opp mot Trygg/Lade eller forgjengerne Trygg og Lade i norgesmesterskapet.

- Vi hadde et stort håp om at vi skulle få RBK, siden vi omtrent er det eneste laget som ikke har møtt dem i cupen tidligere. Dette blir kjempeartig. Målet er selvsagt å slå ut RBK. Helt realistisk skal Rosenborg vinne kampen, men vi skal gjøre det så vanskelig som mulig for dem, lover Iversen, som ikke skal spille kampen - sjøl om han tenker å være med på banen senere i sesongen.

Det er verdt å merke seg at det blir hele tre cuprunder i mai og kvartfinale allerede i juni om RBK går så langt. Deretter blir det tre måneder pause til semifinale og ytterligere to måneder opphold til finalen på Ullevaal 2. desember.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Første cupmøte med Trygg/Lade» i forumet! Diskutér «Første cupmøte med Trygg/Lade» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb