English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Betalte dyrt for Hovland
Skrevet av Thomas Myren, 5. april 2018, 19:43

Even Hovland koster Rosenborg minst åtte millioner kroner.

Hovland vil tilbake på landslaget (04.04.18)


Født: 14.02.1989
Høyde/vekt: 191 cm / 90 kg
Posisjon: forsvar
Tidl. klubber: Vadheim, Høyang, Sogndal, Molde og Nürnberg
Kamper/mål 2018: 1/0
A-landskamper/mål: 24/0
Statistikk
Avtalen mellom klubbene inneholder prestasjonsbonuser som gjør at Sogndal totalt kan sitte igjen med ti til tolv millioner etter salget av midtstopperen, skriver Romsdals Budstikke.

- Vi sa til Rosenborg at dette ikke var noe vi ville, og at Even ikke var til salgs. Men de strakk seg langt for å få ham, og Even hadde lyst til dette sjøl, kommenterer Sogndal-trener Eirik Bakke til Sogn Avis.

- Da Rosenborg kom på banen, var avtalen at han skulle få gå så sant klubbene ble enige. Derfor var dette uunngåelig for vår del, konstaterer Bakke.

Det er også dyrt å leie Rafik Zekhnini fra Fiorentina ut juni. Ifølge VG koster det flere millioner kroner å ha vingen i Trondheim i tre måneder. På denne måten får italienerne dekket deler av lønna hans.

RBK har ikke forhandlet fram noen kjøpsopsjon på telemarkingen, men partene åpner for å forlenge leieavtalen. Det skjedde for eksempel med Milan Jevtovic i fjor.

Begge spillerne kan debuterte mot Molde på søndag, men Hovland har nok størst sjanse for å få starte. Jacob Rasmussen har nemlig ikke imponert i midtforsvaret i de tre første seriekampene og kan fort bli vraket.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Betalte dyrt for Hovland» i forumet! Diskutér «Betalte dyrt for Hovland» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb