English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Fikk avslått bud på engelsk stopper
Skrevet av Thomas Myren, 3. april 2018, 16:55

Dundee har avslått et kjempebud fra Rosenborg på Steven Caulker.

Steven Roy Caulker
Født: 29.12.1991
Fødested: Feltham, England
Høyde/vekt: 191 cm / 76 kg
Posisjon: forsvar
Klubb: Dundee
Tidl. klubber: Hounslow, Tottenham, Yeovil, Bristol City, Swansea, Cardiff, Queens Park Rangers, Southampton og Liverpool
Kamper/mål 2017/18: 6/1
A-landskamper/mål: 1/1
Statistikk
- Det var et betydelig bud. Det kom opp på et nivå som er godt over klubbrekorden for hva vi har fått for en spiller - godt over én million (pund). Men det ble avslått, røper Dundee-trener Neil McCann overfor The Scottish Sun.

Klubbrekorden er på 1,3 millioner pund eller 14 millioner kroner, som Celtic betalte for Jack Hendry i januar. Budet fra Rosenborg skal ha vært på hele 1,8 millioner pund, det vil si 20 millioner kroner.

- Vi har ikke råd til å miste noen som Steven, spesielt ikke på dette tidspunktet i sesongen, slår McCann fast.

Caulker kom gratis til Dundee så seint som i februar etter å ha blitt fristilt fra kontrakten med Queens Park Rangers. Etter å ha spilt jenvlig i Premier League for Swansea, Tottenham, Cardiff og nevnte QPR i 2011-15 har karrieren hans hatt en sterk nedadgående kurve med mislykkede leieopphold i Southampton og Liverpool kombinert med problemer med alkohol og pengespill de siste årene.

Det er noe overraskende at midtstopper står på handlelista etter at både Besim Serbebcic og Igoh Ogbu ble kjøpt i vinter. I tillegg vurderer Rosenborg visstnok å låne en ving innen overgangsvinduet stenger i morgen etter at Samuel Adegbenro ble langtidsskadet.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Fikk avslått bud på engelsk stopper» i forumet! Diskutér «Fikk avslått bud på engelsk stopper» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb