English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi er redde for ikke å lykkes
Skrevet av Thomas Karlsen, 2. april 2018, 23:11

Pål André Helland liker ikke hvordan Rosenborg bukket under for presset mot Odd.SKIEN (rbkweb.no): - Vi spiller så forbannet dårlig i dag. Det er begredelig, innleder Helland.

- Ut i fra sjanser burde vi kanskje ha vunnet, men vi fortjener ikke å vinne. Fordi det er en begredelig prestasjon.

- Uten forkleinelse for Odd er det kanskje det dårligste Odd-mannskapet på mange år. De mistet tre fra førsteelleveren før det var gått 30 minutter, og det er mange som nesten ikke har spilt voksenfotball. Lell så ser det ut som om vi er engstelige og redde. Det er flaut!

- Hva som gjør at dere ikke får det til?

- Hadde jeg visst det, skulle jeg ha sagt fra i pausen. Det ser ut som om vi er redde for ikke å lykkes, og det er ikke bra.

- Er det mange på laget som merker presset?

- Ja, det er det. Men det er det som er deilige med å være i Rosenborg; at det er press.

- Men jeg kan snakke for meg sjøl: I enkelte situasjoner er jeg engstelig for å gjøre feil, og da ender du opp med å gjøre feil. Det må vi få lagt av oss.

- Vi må få endret på oss sjøl. Jeg har aldri vært med på at vi har vært så gode på trening som de siste dagene. Men så blir vi redde og nervøse når vi skal ut på banen. Vi ser ikke ut som et lag i det hele tatt.

- Vi må ta med oss det vi gjør på trening ut på banen. Akkurat nå er det som om det er to forskjellige utgaver av oss: Det er treningslaget som funker veldig bra, og det er det (laget) i kamp som gjør det helt begredelig.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi er redde for ikke å lykkes» i forumet! Diskutér «- Vi er redde for ikke å lykkes» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb