English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi er nødt til å være mer framoverrettet
Skrevet av Thomas Karlsen og Thomas Myren, 2. april 2018, 22:24

Kåre Ingebrigtsen så ikke igjen det som Rosenborg hadde trent på før møtet med Odd.- Jeg syns vi er for upresise. Vi har for dårlig tempo og fører ballen for mye i dag. Da skaper vi for lite målsjanser. Vi har nok til at vi kan score noen mål, men med den possessionen som vi har, bør vi skape mer enn det vi gjør, innleder Ingebrigtsen overfor Eurosport.

- Vi spiller mye på tvers. Vi er nødt til å være mer framoverrettet. Det hadde vi jobbet med ei hel uke, men så kom vi hit og så hadde vi glemt det. Så vi er nødt til å skjerpe oss.

- Hvorfor skjer det?

- For oss er det en risiko å stå så høyt og spille på oss brudd. Men vi er nødt til å jobbe med presisjonen. For stort sett alle kampene som vi spiller, blir seende sånn ut. Vi er nødt til å føre kampene. De andre lagene ligger lavt, og da er vi nødt til å få opp tempoet og presisjonen. Det var ikke godt nok i dag, og da får vi bare ett poeng.

- Helland ville ha straffe før pause.

- Du kan blåse, og du kan ikke blåse. Den eneste som jeg syns var dårligere enn oss i dag var dommeren. De fire som var her i dag, det var skralt! Det er tidlig for dommerne, ser jeg.

- Dere ville ha frispark til Hedenstad før utligninga.

- Det er krokfot og frispark! Men han (Ola Hobber Nilsen) lar det gå, og så kontrer de inn et mål.

- På Lerkendal dømte han frispark mot Tore på ei scoring. Vi har hatt ham i to kamper, og det har vært syltynt. Akkurat nå er han på akkurat samme nivå som det vi er.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi er nødt til å være mer framoverrettet» i forumet! Diskutér «- Vi er nødt til å være mer framoverrettet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb