English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- For dårlig av oss
Skrevet av Thomas Myren, 12. mars 2018, 20:48

Anders Trondsen fikk ikke det gjensynet med Sarpsborg som han ønsket.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

SARPSBORG (rbkweb.no): - Vi satser selvfølgelig litt framover, og Sarpsborg er gode på overganger. De er løpsvillige og kriger bra. Vi fikk satt litt press på dem til tider, men vi burde ha utnyttet det langt bedre, syns den nyutnevnte midtbanesjefen.

- Vi burde ha fyrt av litt oftere. Når de ligger lavt, burde vi ha prøvd skuddfoten. For da må de ut og støte, sånn at det blir rom andre plasser. Det er litt for dårlig av oss.

- Når de får det målet og legger seg såpass lavt, er det vanskelig å prøve å træ seg gjennom i midten på banen. Da burde vi ha prøvd å spille litt smartere og ut på sidene. Da vi la om til to spisser burde vi ha gått litt mer inn for å komme til innlegg enn det vi gjorde.

- Hvor skuffende er det at dere nesten ikke skapte åpenbare målsjanser?

- Det er veldig skuffende. Det er selvfølgelig noen smålsjanser som kunne ha utartet seg til noe mer, men vi er ikke presise nok på siste tredjedel av banen. Og da ser det veldig stygt ut i forhold til sjansestatistikken.

- Hadde vi truffet på noen av de faste situasjonene, hadde vi stått med noen sjanser. Det er noe bra å ta med seg, men vi må hjem og øve.

- Det var litt "første målet vinner" egentlig. I hvert fall da det ble så mye snø på banen utover 2. omgang, var det vanskelig. Man må spille på en litt annen måte, så det ble mye langt på slutten. Noe som ikke gagner oss. Men vi skulle ha vært gode nok til å ha scoret i 1. omgang.

- Det er likt for begge lag. Men de er heldige når ballen detter ned, og de scorer på den. De ligger lavt etterpå, og da er det vanskelig å træ seg gjennom på denne banen. Det er ikke mange millimeterne du skal bomme før ballen bare sklir rett gjennom til keeperen.

- Det ble ikke den returen til Sarpsborg som du hadde ønsket deg?

- Nei, det ble ikke det dessverre. Jeg skulle gjerne ha tatt tre poeng her i dag. Det er ekstra kjipt.

- Men det er én kamp av 30, så det er mange poeng å spille om.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- For dårlig av oss» i forumet! Diskutér «- For dårlig av oss» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb