English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Rubin Kazan 1-4
Skrevet av Thomas Myren, 25. februar 2018, 16:53

Det ble bank i den andre treningskampen i Marbella.

- Naive i forsvar

Rosenborg valgte å hvile Tore Reginiussen og Nicklas Bendtner. Utenom Besim Serbecic og Alexander Søderlund var laget toppet.

Etter en kjedelig halvtime uten sjanser eksploderte kampen med tre mål på sju minutter. Jacob Rasmussen var involvert i alle tre:

Først lot dansken en motstander springe gjennom. Innlegget beinet Rasmussen rett på André Hansen, som heldigvis reddet. Returen satte Ivelin Popov kontant i nettet.

Så raget Rasmussen høyest i feltet og stanget et frispark fra Pål André Helland i mål i fin bue over keeper. Men revansjen varte ikke lenge: Birger Meling ble rundet og Rasmussen fikk ikke klarert ballen, som Sardar Azmoun pirket innunder Hansen.

- Det er litt for lette mål. Det er én pasning, og så er de gjennom. Det er for dårlig, sa Anders Trondsen i et pauseintervju.

- Vi har mye ball, men skaper ikke altfor mange sjanser. De ligger veldig godt organiserte og veldig lavt, så det er vanskelig å trenge gjennom. Men vi har nok ball til å skape store sjanser, syntes han.

Det var likevel lite bedring å spore etter pause. Derimot økte russerne ledelsen etter en knapp time med et effektivt angrep, der ballen ble slått diagonalt gjennom 16-meteren. Vitali Ustinov scoret på det påfølgende innlegget.

Serbecic var nær redusering, da han en corner spratt rett foran ham ved bakerste stolpe. Yann-Erik de Lanlay fulgte opp med et halvfarlig skudd utenfor. Heller ikke Jonathan Levi maktet å få ballen på mål, da keeper ruset ut på et framspill.

I stedet scoret Rubin igjen etter 88 minutter, da Levi ikke maket å forhindre et innlegg som Ilzat Akhmetov stanget inn. Hansen var dessuten heldig, da motstanderne like etterpå ikke utnyttet at han glapp en ball.

- De er voldsomt effektive, men sånn er det når man møter gode lag. Hvis vi er naive i forsvar og har balltap i de sonene som vi har balltap i i dag, så blir vi straffet, oppsummerte Kåre Ingebrigtsen.

Kampfakta

ROSENBORG1-2Rubin Kazan
Jacob Rasmussen 31Ivelin Popov 29
Sardar Azmoun 36
Vitali Ustinov 58
Ilzat Akhmetov 88

Søndag 25. februar 2018 15:00
Treningskamp, Estadio Municipal de Marbella, Spania
ca. 100 tilskuere og vist på nettavisen.no

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Besim Serbecic, Jacob Rasmussen, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Trondsen (Marius Lundemo 60), Anders Konradsen - Pål André Helland (Yann-Erik de Lanlay 69), Alexander Søderlund (Erik Botheim 80), Samuel Adegbenro (Jonathan Levi 69)

Gult kort RBK: Mike Jensen

Ubenyttet reserve: Rasmus Sandberg, Igoh Ogbu, Malte Amundsen, Magnus Stamnestrø og Morten Konradsen


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Rubin Kazan 1-4» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Rubin Kazan 1-4» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb