English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Helmersen forlenget igjen
Skrevet av Thomas Myren, 17. februar 2018, 12:33

Andreas Helmersen har bundet seg til Rosenborg i ytterligere to år. Det gjenstår likevel fortsatt å se hvor han spiller denne sesongen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Andreas har vi troa på. Vi ønsker å fortsette med ham. Så får vi se hva som er best for hans utvikling, innleder Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

I fjor skrev Helmersen ny kontrakt ut 2018. Nå er avtalen altså ytterligere forlenget ut 2020 for spisstalentet, som spiller uten fremre korsbånd i venstrekneet etter tre skader på to år.

- Andreas har gjort en kjempejobb. Han var god i hele fjor høst og da vi var på Gran Canaria. Han har gjort en formdabel jobb etter den forrige skaden, skryter Ingebrigtsen.

Den siste tida har Helmersen trent med Ranheim. Han er høyaktuell for utlån til den ferske eliteserienaboen, men blir likevel med RBK på treningsleir i Marbella.

- I utgangspunktet blir han med til Spania. Han har nå tatt det litt med ro i noen dager. Han fikk seg en smell på trening, forteller Ingebrigtsen.

- Etter hjemkomst blir det mer treninger med Ranheim?

- Vi får se om det løser seg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Helmersen forlenget igjen» i forumet! Diskutér «Helmersen forlenget igjen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb