English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg er selvfølgelig glad
Skrevet av Thomas Myren, 16. februar 2018, 07:08

Jacob Rasmussen innleder for første gang som Rosenborg-spiller en sesong som fast på laget.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det har jeg ikke tenkt over, hevder Rasmussen overfor rbkweb.no.

Han tok over for Jørgen Skjelvik i midtforsvaret allerede i oktober i fjor. Trass i kjøpet av Besim Serbecic tyder alt på at den danske ligalandslagsspilleren fortsetter som makker til Tore Reginiussen.

- Slik som i alle andre sesonger jeg har spilt, så handler det om å holde nivået oppe på trening og i oppstarten. Jeg er selvfølgelig glad for at jeg er med i overveielsene, kommenterer Rasmussen diplomatisk.

Ei hektisk uke med tre treningskamper blir avsluttet mot Nardo. Det er ventet at RBK stiller med toppet mannskap den første timen mot 2. divisjonslaget.

- Nå har vi kamp igjen på lørdag, så er det treningsleir. Da begynner vi rolig å se fram mot seriestart, smiler 20-åringen.

- Begynner du å finne serieformen?

- Det blir bedre og bedre nå. Man jobber mye i ferien, men det er ikke så mye man jobber med ballen. Det begynner langsomt å komme seg nå fram mot seriestart.

- Hva syns du om 4-0 over Melhus i forrige kamp?

- Vi skulle ha vunnet med fem mål mer, men utover det syns jeg vi spiller helt greit. Vi skulle ha scoret flere mål i 1. omgang.

- Det løsnet da de faste spillerne kom inn på slutten.

- I 1. omgang løper de (Melhus) mye og jager. Vi kjører ballen fra side til side med høyt tempo. Da blir de automatisk mer slitne. Etter 60 minutter kommer alle sammen inn. Det gjør det lettere for oss de siste 30 minuttene at de er så slitne. Da er det litt lettere for oss å trenge gjennom.

Avspark mot Nardo er allerede klokka 11.30. adressa.no sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er selvfølgelig glad» i forumet! Diskutér «- Jeg er selvfølgelig glad» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb