English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg drar snittet opp
Skrevet av Thomas Myren, 12. februar 2018, 22:35

Tore Reginiussen får en ung makker i midtforsvaret i år.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er klart jeg drar snittet opp i backfireren. Det er godt å ha fremadstormende gutter, som kommer til å bli gode i framtida, men du får spe på med noen som har vært ute en vinterdag før, blunker Reginiussen til rbkweb.no.

Allerede i oktober begynte innfasinga av Jacob Rasmussen som erstatter for Jørgen Skjelvik. Overgangen til Igoh Ogbu ser ut til å bli formalisert snart, og Marius Lundemo har vikariert som midtstopper i de siste kampene. Likevel er nok Besim Serbecic nærmeste utfordrer til Rasmussen.

Mot Stjørdals-Blink spilte den nyinnkjøpte bosnieren og Reginiussen sammen for første gang.

- Han er en veldig spennende spiller. Han har jo ferdighetene: Han er rolig og duellsterk, men han trenger ennå en del hjelp med både språk og posisjonering. Det stiller krav til at man assisterer ham litt; guider ham inn i det, forklarer Reginiussen.

- Det er jo klart at han er helt ny: Det er både ny måte å spille fotball på, nytt språk og nytt land. Vi skal forvente at det tar litt tid før alt sitter. Men det er klart at det er en mann som har kjempepotensial.

- Nå er det fire uker til seriestart.

- Det er ikke mer enn tida og veien. Vi skal jo snart i gang. Når vi er tilbake fra Marbella, braker det løs. Så vi har ikke voldsomt med tid.

- Vi får nok begynne å slippe opp litt (på treningsmengdene). I Marbella blir det fokus på kampene og ikke så mye trening som det har vært til nå.

- Da tror jeg vi vil se lettere bein, mer flyt og litt mer overskudd. Da skal vi være noen hakk bedre enn det vi har vært til nå.

- I utgangspunktet er ikke resultatet det viktigste i disse kampene, og det har vi sett. Men prestasjonen mot Byåsen var litt vel skral. I dag er det i hvert fall litt bedre.

- Hvordan oppsummerer du 3-1 mot Stjørdals-Blink?

- Det er ennå litt tungt og seigt, det er ikke bygd noe overskudd. Men det er i hvert fall litt bedre i dag, selv om vi ser også i dag at det er litt å jobbe med.

- Vi er litt stillestående i perioder. Det blir mange pasninger på fot og på tvers. Vi får liksom ikke truet dem skikkelig. Men vi får i hvert fall scoret noen mål og vunnet kampen. Vi får en bra gjennomkjøring, avslutter Tore Reginiussen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg drar snittet opp» i forumet! Diskutér «- Jeg drar snittet opp» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb