English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- God offensiv samhandlingstrening
Skrevet av Thomas Myren, 12. februar 2018, 20:41

Rosenborg hevet seg noen hakk mot Stjørdals-Blink.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
- Det var både spillemessig og resultatmessig bedre. Vi var påskrudde på helt annen måte i dag enn det vi var mot Byåsen. Det er fortsatt mange ting å jobbe med, men det var forbedring i forhold til forrige kamp, konstaterer Erik Hoftun overfor rbkweb.no.

- Jeg føler at vi er farligere. Vi har flere samtidige bevegelser, og vi spiller mer framover enn det vi gjorde mot Byåsen. Spesielt på høyresida i 2. omgang var det mange gode relasjoner.

- Stjørdals-Blink tok likevel ledelsen.

- Ja, det var tidlig òg. Blink syns jeg var gode. De hadde god struktur i laget, og det var tydelig hva de prøvde på. Blink tror jeg blir et godt 2. divisjonslag.

- Rosenborg-målene ble omtrent finere og finere utover kvelden.

- Førstemålet er ei fin scoring sjøl om Søder setter ballen fra én meter. Det var en bra prestasjon av Jonathan. Det er bra spill på andremålet (til Jensen), men vi er litt heldige at ballen går i mål. Sistemålet (til Helland) er fantastisk!

- Dere håper å få samme utbytte mot Melhus og Nardo?

- Ja, det er viktig å bruke disse kampene til god trening. Først og fremst bør det være god offensiv samhandlingstrening. Alle lagene vi har møtt til nå har gitt oss god motstand, så vi er også nødt til å forsvare oss ordentlig. Vi har sluppet inn mål i alle kampene ...

- Det blir viktige kamper på onsdag og lørdag i forhold til å ta med oss det vi gjør på trening inn i mot match. Grunnen til at vi spiller med to lag og alle spiller 45 minutter, er at vi da får trent ordentlig både dagen før og dagen etter kamp. Og det er viktig for oss i denne perioden.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- God offensiv samhandlingstrening» i forumet! Diskutér «- God offensiv samhandlingstrening» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb