English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Nye drakter til sesongstart
Skrevet av Thomas Myren, 3. februar 2018, 12:16

Rosenborg fortsetter å bytte hjemmedrakt hvert år.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Mens RBK siden 90-tallet stort sett har spilt et par sesonger i samme antrekk, krever Adidas nå at deres eneste gjenværende, store partner i Norge skifter hvert år. Denne ordninga begynte i 2016. Fjorårets jubileumsdrakt hadde riktignok samme design som i europacupkampene sesongen før.

rbkweb.no får opplyst at 2018-utgaven av hjemmedraktene blir lansert så snart som mulig, men seinest 4. mars, altså dagen før mesterfinalen på Lillestrøm. Utseendet er fortsatt ukjent.

Rosenborg vurderer dessuten også å skifte tredjedraktene. Det er uklart om fargen fortsatt blir lyseblå. I 2013-16 var tredjedraktene røde, slik som bortetrøyene var til og med 1999.

De helsvarte bortedrakter vil ha samme design som i forfjor og i fjor.

Det er ikke bestemt hvilken fotball RBK skal bruke i hjemmekampene. Rundt halvparten av klubbene i eliteserien har så langt skiftet til den nye ligaballen fra Select. Rosenborg prøver denne ballen på trening og i kamp, men har ennå ikke tatt noen avgjørelse.

Når valget er tatt, vil RBK trolig bruke samme fotball på hjemmebane både i serie, NM og europacupkvalifisering. I gruppespillene krever UEFA fortsatt bruk av Adidas-fotballer.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Nye drakter til sesongstart» i forumet! Diskutér «Nye drakter til sesongstart» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb