English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Dropper treningskamp på Gran Canaria
Skrevet av Thomas Myren, 17. januar 2018, 21:29

Rosenborg velger ikke å spille noen kamp i løpet av treningsleiren de kommende to ukene.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi er ikke noe spesielt interesserte. Vi er så slitne mens vi er nedpå der, at jeg ikke tror spillerne har lyst på noen kamp, begrunner Kåre Ingebrigtsen overfor rbkweb.no.

- Vi hadde fått jævla lite utbytte av en kamp utover at vi hadde fått springe i 90 minutter. Det klarer vi å gjøre for oss sjøl, legger treneren til.

Det hadde trolig uansett vært utfordrende å finne interessant motstand på såpass kort varsel etter at den opprinnelige planen om å reise til Dubai for å møte tsjekkiske Slavia Praha, ukrainske Shakhtar Donetsk og kinesiske Guangzhou Evergrande ble skrinlagt.

Nå blir det ingen kamp igjen før mot Byåsen i Abrahallen om tre uker. I stedet blir det fullt fokus på fysisk trening under oppholdet på Gran Canaria, som starter på lørdag og varer til 3. februar.

- Vi skal trene så mye som overhodet mulig. Vi skal bygge en fysisk plattform, og det gjør vi nedpå der, slår Ingebrigtsen fast.

Først gjelder det å få samlet alle spillerne igjen. 30-årsjubilanten Nicklas Bendtner har hatt noen dager ekstra ferie, mens Mike Jensen og Jacob Rasmussen har spilt landskamper mot Sverige og Jordan i Abu Dhabi.

Alex Gersbach, som skal være aktuell for både Barnsley og Lens, har vært opptatt med det asiatiske U23-mesterskapet i Kina. Australia ble i dag slått ut etter 2-3-tap for Sør-Korea.

- Dermed er han på vei hjem, konstaterer Ingebrigtsen.

- Han blir med til Gran Canaria?

- Ja.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Dropper treningskamp på Gran Canaria» i forumet! Diskutér «Dropper treningskamp på Gran Canaria» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb