English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg er innstilt på å fighte
Skrevet av Thomas Myren, 13. desember 2017, 07:18

Erlend Reitan er tilbake i Rosenborg - i hvert fall inntil videre.


Foto: Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Planen er at jeg skal møte opp her i januar. Jeg er Rosenborg-spiller. Hvis det er noe annet som dukker opp, som Rosenborg ser at er "bra for Erlend", så vil jeg tro vi sikkert gjennomfører det. Men jeg er innstilt på å fighte meg til mer spilletid her, slår Reitan fast overfor rbkweb.no.

I vårsesongen ble konkurransen fra nyinnkjøpte Vegar Eggen Hedenstad for tøff. Utlån til Bodø/Glimt var vellykket med 13 kamper og opprykk. Nordlendingene ønsket å forlenge avtalen, men fikk avslag.

U21-landslagsbacken har kontrakt ut 2019, men hvor han spiller neste sesong er altså ikke endelig bestemt.

- Vi skal sikkert sette oss ned snart og se på hva som er best for meg og hva Rosenborg trenger. Det blir spennende, kommenterer klæbyggen.

- Akkurat nå er Reginiussen og Rasmussen de to eneste midtstoppere med kontrakt neste år. Kan du være aktuell i midtforsvaret?

- Jeg har spilt litt midtstopper for RBK2 og på juniorlaget, men jeg tror min forse er som høyreback. Det er der jeg får brukt mine aller største styrker. Jeg kan vikariere som stopper om det trengs, men jeg er nok ikke den første som blir satt opp der, tror jeg.

- Hvordan oppsummerer du høsten i Bodø/Glimt?

- Jeg er fornøyd. Jeg syns jeg fikk oppnådd det jeg ønsket å oppnå personlig. I tillegg var det veldig fint å bli kjent med nye folk og et nytt miljø.

- Hvordan syns du at tok nivået i 1. divisjon?

- Jeg syns jeg tok det ganske bra. Jeg mener sjøl at jeg kunne ha tatt eliteserienivå, men OBOS-ligaen var et nivå jeg ikke hadde spilt på før. Og Rosenborg var ganske keen på at jeg skulle til Glimt for å spille 4-3-3.

- Jeg tror det var lurt. For da fikk jeg et mellomsteg. Jeg fikk bekreftet at OBOS-liganivået er jeg god nok for.

- En tanke var dessuten at du skulle spille på et lag som fører kampene.

- Ja, det var jo hovedpoenget med at jeg skulle gå til Glimt i stedet for forskjellige andre klubber i bunnstriden i eliteserien. Det var kampbilder som ligner ganske mye på dem som er ut på her (på Lerkendal). Det var nok derfor det ble Glimt til slutt.

- Du ble pålagt kortere juleferie enn det du kanskje kunne ha fått?

- Alternativet hadde vært å trene for meg sjøl i denne perioden. Så i mitt hode var alltid planen å komme tilbake hit og trene når kampene var ferdige i Bodø, avslutter Erlend Reitan.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er innstilt på å fighte» i forumet! Diskutér «- Jeg er innstilt på å fighte» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb