English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Avlyser treningsleiren i Dubai
Skrevet av Thomas Myren, 5. desember 2017, 16:34

Rosenborg reiser likevel ikke til emiratet på nyåret.

I går ble kjent at RBK planla treningsleir i Dubai 23. januar til 9. februar. De forente arabiske emirater bryter en rekke menneskerettigheter, og det kom voldsomme protester på avgjørelsen - ikke minst fra Kjernen.

- Vi hadde ut i fra sportslige vurderinger besluttet å dra til Dubai på treningsleir. Det har vært veldig høy aktivitet i etterkant og til dels sterke reaksjoner. Vi erkjenner at vi har undervurdert den formen for reaksjoner, kommenterer Stig Inge Bjørnebye.

- Vi syns det er nyttig å respondere på den slags reaksjoner, i tråd med at medlemmer av Rosenborg og Kjernen har en stemme, som vi setter pris på. Den stemmen har vært veldig tydelig, og vi har gått tilbake på beslutningen, slår den sportslige lederen fast.

RBK hadde avtalt treningskamper mot tsjekkiske Slavia Praha, ukrainske Shakhtar Donetsk og kinesiske Guangzhou Evergrande i Dubai.

- Vi jobber nå med andre alternativer, så gode sportslige alternativer som overhodet mulig. Dog vil vi nok gi avkall på et par av de parameterne som var viktige for oss sportslig - isolert sett. Vi skal finne gode alternativer, som ikke er politisk kontroversielle, lover Bjørnebye.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Avlyser treningsleiren i Dubai» i forumet! Diskutér «Avlyser treningsleiren i Dubai» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb