English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Kunne ha reddet minst én til
Skrevet av Thomas Karlsen, 18. november 2017, 14:33

Rasmus Sandberg var den av Rosenborg-juniorene som imponerte mest i straffesparkkonkurransen mot Molde.FORNEBU (rbkweb.no): Reservekeeperen tok over for Einar Bergquist helt på tampen av 2. ekstraomgang.

- Jeg har vært god på trening og reddet et par straffer. Derfor har jeg fått lov til å prøve meg når det blir straffekonker, kommenterer Sandberg.

Han kunne først juble for at Thor-Olav Moe traff tverrligger. Sandberg reddet deretter skuddet fra Herman Svendsen, men dommer Kristoffer Hagenes blåste og ga ham gult kort for å ha beveget seg bort fra streken. Reservekeeperen beit i seg skuffelsen og reddet også det andre forsøket fra Svendsen!

- Jeg føler at jeg kunne ha reddet minst én til. Jeg er litt uenig med dommer, men jeg tar straffen lell, blunker keeperen.

- Straffesparket blir tatt om igjen fordi du går for tidlig ut. Det er veldig sterkt å redde to straffespark på rad.

- Det er mye psykisk. Det er lett å lese, det er mange tegn å lese.

- Hvor surt er det å se Molde springe rundt og juble?

- Det er det verste man kan være med på! Spesielt når det er Molde og vi leder 2-0. De scorer to, og det blir straffekonk. Vi har overtak i straffekonken, men de klarer å snu det. Det er ekstremt surt akkurat nå. Det blir første fly hjem til Trondheim!

- Dere er nest best i landet, men det er ingen trøst i dag?

- Nei. I Trondheim er bare gull godt nok, og det har vi lært i tre-fire år nå. Det er gull vi vil ha, og nå fikk vi ikke det. Så da får vi jobbe hardt til neste år.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Kunne ha reddet minst én til» i forumet! Diskutér «- Kunne ha reddet minst én til» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb