English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi drar dit for å vinne
Skrevet av Thomas Myren, 5. november 2017, 00:58

Rosenborg vil markere seriemesterskapet i Ålesund med å forlenge rekka på seks strake borteseiere.

VS.


Mens RBK har hatt flere skuffende hjemmekamper i sommer og høst, er Sogndal, Molde, Strømsgodset, Lillestrøm, Tromsø og Brann slått i tur og orden på bortebane. Nå venter Aalesund, som kjemper desperat mot nedrykk.

- Vi drar dit for å vinne, slår Kåre Ingebrigtsen fast overfor rbkweb.no.

Mens RBK etter forrige midtukekamp mot Zenit i Russland valgte å spare noen spillere mot Brann, ser ikke treneren samme behov denne gang.

- Inngangen er mye enklere nå. Da vi dro til Bergen hadde vi vært rundt i bortimot hele Europa. Nå har vi vært hjemme, så slitasjen er langt mindre. Etter kampen på torsdag har vi fått restitutert, sier Ingebrigtsen.

- Spillerne tåler altså disse tre kampene?

- Ja, det gjør de. Vi har jo ikke reist rundt.

Anders Konradsen (legg) og Marius Lundemo (kne) er fortsatt ute med skader. Vegar Eggen Hedenstad må stå over med tre gule kort. Dermed får Morten Konradsen trolig fornyet tillit som vikar på høyreback - et oppdrag han løste fint mot Zenit.

- Morten syns jeg var strålende. Han hadde ti minutters erfaring fra Stabæk-kampen. Vi hadde jobbet med ham i backfirer på trening, men det er noe annet å springe ut på her på bortimot fullsatt stadion og spille mot Zenit, slår Ingebrigtsen fast.

- Han sa sjøl at du har hatt en "hemmelig" plan om å prøve ham som høyreback.

- Jeg har sagt det til ham i månedene siden han kom at "du må huske på at du ender opp som høyreback!". Han har ikke helt trodd på det før nå. Å ha indreløpere som sidebacker funker bra - bare se på Jonas. "Midtsj" spilte der òg.

- De håndterer det. De har mange av ferdighetene som kler en høyrebackrolle. Det gjelder bare å få dem til å skjønne at det er der de skal spille!

- Hva er status for storebroren?

- Anders er fortsatt ute. Han får en landslagspause nå, så skal han være klar igjen.

- Skaden i leggen går litt seint å bli kvitt?

- Han har hatt den ganske lenge. Det er litt til og fra. Vi håper at når han nå tar det helt rolig, så skal han være 100 prosent når pausen er ferdig.

Avspark i Ålesund er klokka 20. Eurosport Norge sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi drar dit for å vinne» i forumet! Diskutér «- Vi drar dit for å vinne» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb