English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Skuffende at vi ikke klarer å være så gode som vi skal være
Skrevet av Thomas Myren, 30. oktober 2017, 22:32

Rosenborg sviktet i andre hjemmekamp på rad. Nå kommer Zenit på besøk.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
- Vi må gi litt kred til Stabæk, som gjør en bra bortematch, men det er selvfølgelig surt og litt skuffende at vi ikke klarer å være så gode som vi skal være, sier Vegar Eggen Hedenstad til rbkweb.no.

0-0 i det som skulle ha vært startskuddet på feiringa av det 25. seriemesterskapet har lagt en solid demper på stemninga i Trondheim.

- Det ble litt rotete, dessverre. Vi skaper nok sjanser til å score mål, og vi burde ha scoret mål. Samtidig skaper de noen farligheter, så det er ikke en kamp vi kan være veldig fornøyde med. Vi har absolutt muligheten til å kunne avgjøre dette, og det er selvfølgelig surt at vi ikke klarer det, syns høyrebacken.

- Hva som manglet spillemessig?

- Det ble liksom ikke noe flyt og litt urytmisk. Vi klarer ikke helt å samle oss som lag rett og slett. Stabæk får trille en del ball, og det er de gode på. Vi sliter litt spillemessig, men vi skaper mer enn nok til å kunne avgjøre og vinne kampen.

- Det ble blant annet et par tverrliggertreff.

- Det er frusterende. Man vil litt mye, og man knyter seg litt. Alle har lyst, men så får man det ikke helt til. Da blir det stor frustrasjon.

- Skuffelsen blir dobbelt så stor når feiringa av seriemesterskapet dessuten ble utsatt.

- Ja, ikke sant. Vi må klare å være litt mer avslappet og spille den fotballen som vi vet vi kan. Det er en klassiker at man vil litt mye og blir litt ivrigere. Så får man det ikke til, konstaterer Hedenstad, som sjøl må stå over mot Aalesund til helga etter sitt tredje gule kort.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Skuffende at vi ikke klarer å være så gode som vi skal være» i forumet! Diskutér «- Skuffende at vi ikke klarer å være så gode som vi skal være» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb