English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi hadde ikke så mye flaks i dag
Skrevet av Thomas Myren, 29. oktober 2017, 21:41

Jacob Rasmussen kunne ha skutt Rosenborg til gull, men traff bare tverrliggeren i sluttminuttene.

- Mike får ballen ute til høyre. Så roper han "spill videre". Jeg får ballen foran meg, og jeg tenker: "Vet du hva? Den tar jeg!" Jeg overveier om jeg bare skal ta den med vristen, men jeg tenker at jeg tar den "safe" med innsiden. Så treffer ballen tverrliggeren. Jeg kan ikke gjøre så mye ... konstaterer Rasmussen overfor rbkweb.no.

- Meling traff også tverrliggeren.

- Ja, det var piss, kan man si. Vi hadde ikke så mye flaks i dag. Har vi hatt flaks i andre kamper, så var det uflaks i dag. Men det hører med til fotballen.

- Stabæk kunne fort ha scoret, det var ganske åpent noen ganger.

- Det var mest på slutten, for da ble vi nødt til å satse litt og gå etter seieren. Det er godt vi har en god keeper, som kan redde ballen. Det er også hans plikt, kan man si. Så det er deilig vi hadde André, som holdt oss inne i kampen.

- Hva syns du om spillet før pause?

- Det ble litt bedre i 2. omgang. I 1. omgang spilte vi litt for tregt. Det var ikke så mye kreativitet. Stabæk kom også med mye "power" i starten. De hadde god aggressivitet og løpsvillighet.

- Vi visste at vi måtte kjøre dem slitne, og så ta dem i 2. omgang. Det syns jeg vi klarer OK, selv om det selvfølgelig var uflaks at vi ikke scorer på våre sjanser.

- Var det litt nervøst?

- Nei, det syns jeg ikke. Det var spenning, og man gledet seg til å gå ut og spille. Vi visste selvfølgelig at Stabæk ville komme for å ødelegge vår gullfest, og det kunne man også merke i 1. omgang.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi hadde ikke så mye flaks i dag» i forumet! Diskutér «- Vi hadde ikke så mye flaks i dag» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb